Till minne av Emil Lindström

Sitter o lyssnar på Tears in heaven med Eric Clapton. *gråter*
Fick mig och tänka på min underbara barndoms kompis Emil som dog för 10 år sen.

Min älskade Emil, min underbara vän. Trots att det gått 10 år sedan han dog så saknar honom något otroligt. Han var bara 10 år, varför ska livet vara så orättvist?

Tänker på alla underbara år vi fick tillsammans, alla minnen jag har med honom,
Kommer ihåg när han o hans familj anlände med sin båt ( sommaren -96) till våran brygga. Han var så lycklig då han fått hjälpa till och styra. Detta var mitt sista minne från honom, tror de var sista gången jag träffade han oxå. Fast jag tror jag även träffade han under vintern o vi åkte skoter.

Kommer så väl ihåg när pappa berättade att Emil hade dött. Pappa och jag gick ner till vattnet satt o åt några jordgubbar. Han berättade att Emil dött i början av sommaren av en elak sjukdom. Jag förstod nog inte riktigt att de var sant. Jag fick inte vara med på begravningen, nu i efterhand ångrar jag verkligen att jag inte fick de!

Han var en underbar vän, alltid omtänksam, rolig helt underbar.

Till råga på allt miste jag en underbara morbror 2001. Han var också en underbar människa. Dom spelade Tears in heaven på begravningen, De var så vackert,

Nu kommer min mormor oxå dö i cancer. Trots att vi inte stått så nära varandra så har jag ändå växt upp med henne. Vi har många fina o dåliga minnen tillsammans. Mamma tror hon har 1-2 v kvar att leva, kankse mer. Det känns jätte tugnt och jobbigt.  Vi fick beskedet julen -05 att hon avr döende. Dom trodde inte att hon skulle överleva sommaren men de gjorde hon tom 2 somrar.
Men allt känns så tugnt, kan inte alla få fortsätta leva.
Mormor är bara 68 år, hon är inte ens gammal.

Morbror kommer jag inte ihåg hur gammal han var runt 40 kanske. emil var endast 10 år gammal. Han skulle fyllt 10 år!

Jag älskar dig Emil och min underbara morbror. Nu har sorgen lagt sig men saknaden finns kvar och alla minnen. De känns väldigt tugnt o tänka tillbaka på allt. Jag hoppas ni tar hand om varandra uppe i himlen.
Ni är min änglar


Välkommen till min nya blogg!


Affiliator.com
RSS 2.0
Gratisgodis.se


Student.se
GratisBio.se




Busring.se