Helgen

Helgen har varit riktigt rolig faktiskt =) I lördags kom lillasyster hit, åkte och hämtade henne på flyget. elin och Andréa sov hos oss oxå i lördags. Jag drog till Kvissle bygdegård på pubkväll, i början var det skit tråkigt. Sen träffade jag S där och vi började snacka om allt mellan himmel och jord. Hade verkligen jätte trevligt. Sen skulle jag köra hem dom eftersom jag var nykter, fast det slutade i att jag stannade där emd honom hemma hos hans kompisar, drack en öl och snackade ännu mera skit.
Haha, när jag ringde Elin och sa att jag inte kommer hem på kvällen utan ungefär när pappa skulle komma till mig vart hon lite paff. Där lämnade jag 4 tonåringar i min lägenhet som var ful med öl, men inga problem den avr hel när jag kom hem =)
S ser inte alls ut som killar jag brukar ragga på. Han kör en Harley, har långt brunt hår, getskägg och är 35 år (fast som 25 i huvudet). =) Men han är verkligen jätte go. Så på fredag lämnar jag återigen lägenheten i Matildas händer för att åka till Åre och sova hos honom över natten =) Det ska bli kul.

Men det finns ju ingen sämre tidpunkt att träffa någon iom att jag åker om nästan 1 mån. Men det får tiden utvisa, 4 mån är ju inte såååå jätte länge egentligen. Men vi får väl se vad som händer =)

50 dagar kvar och börjar få ångest!

Ojoj, det närmar sig med stormsteg tills jag åker till Schweiz.
Börjar känna att "Fan, jag vill inte åka i från alla här, jag vill verkligen inte", kommer kännas jätte jobbigt att lämna lägenheten, Elin, mamma, pappa, storasyster, Adrian, lillasyster, Tindra och alla kompisar man har i Hallen och han som betyder mest för mig. =( 

Att knappt kunna hålla kontakten med dom flesta, aldrig kunna prata med dom då det är för dyrt för att ringa, inte kunna träffa dom, inte få fira jul hemma dessutom missar man Adrians första jul ( Mosters lilla pojke). Alla använder inte msn lr. mail, så det blir jätte svårt att hålla kontakten =(

Framförallt kommer jag sakna att inte kunna åka skoter, jag och pappa som hade planer på att ta upp skotern till mig i vinter så jag kunde åka lite där hemma =( Kommer kännas konstigt att jag för första gången i mitt skidåkar liv ( 18 år) inte kommer att åka skidor i Bydalen, utan kommer stå på skidorna på en alptopp.

Känns jobbigt och inge roligt längre, det enda som känns skönt är att jag om ca 1 mån inte kommer jobba kvar på mitt jobb. Jag vet att jag säkerligen kommer att få det jätte kul där nere, med nya vänner, fest, skidåkning och jobb. Men 4 mån känns som en evighet just nu, alldeles för lång tid.

Det enda positiva är att jag förhoppnigsvis kan spara ihop lite pengar som jag kan ha kvar. Antingen att jag är ledig hela sommaren eller bara tar ett extra jobb (vilket jag helst vill göra, bara jobba enstaka timmar/dagar). Hittar jag ett extra jobb där jag kan tjäna 3-4000 kr/mån så klarar jag mig lätt på dom pengarna eftersom jag inte kommer betala något för boende och kan spara pengarna tills jag börjar plugga, då kan dom ju verkligen behövas =P

Vilken ångest jag har nu, jag vill men ändå vill jag verkligen inte åka. Jag vet att jag klarar 4 mån men att säga adjö till alla kommer att kännas som att säga hejdå FOREVER. Jag vet att dom finns kvar, iaf så borde alla finnas kvar när jag kommer hem.

Men nu ska jag sluta fundera så mycket, jag ska ha roligt dom sista helgerna som är kvar innan jag åker.

Min nya älskling har jag köpt idag =)

Japp, idag har jag varit och köpt en sån här. så detta är min nya älskling, hoppas bara inte att den är otrogen ot mig som den förra var =)
Behövde ju en ny MP3 spelare eftersom min gamla har gått sönder för ett antal månader sedan och jag behöver en ny inför resan till Schweiz.
Så nu fick det bli en riktig och inte någon liten plastig skit sak som bara går sönder =P Hoppas på bättre lycka med denna så.

Hoppas bara att den är så bra som folk säger. Den kostade juh nästan lika mycket som Ipod Nano och hade mer funktioner än Ipod =)

Så här ser min nya pojkvän ut =)



En trevlig helg =)

Jopp, det vart en trevlig helg. Kusin Elin var hos mig hela helgen. På fredagen gjorde vi nästan inget, snackade skit, åt chips och tog en promenix runt byn. Tog sovmorgon på lördagen (tur var väl det).

Hjälpte pappa ut med sakerna ur förrådet och sen drog vi allihopa till Mörsil. Syster coh Marcus skulle sova på hotell. jag och Elin tog emd oss Adrian och tindra (vovven) på en lång promenad runt hela Mörsil. Var så jäkla fint väder så det var härligt att bara gå runt och fjanta oss lite. Käkade mat där och sen drog vi hem.

Lördagen började lugnt, kikade på film och spelade playstation. Åkte ut o åkte bil till kläppe och Ågårdarna.

Sen kom Ralle och Kosse förbi en sväng (några timmar). Så vi åkte bil runt halva jäkla södra storsjöbygden. Körde till Ågårdarna och Gärdsta. Hade rätt trevligt =) Sen när vi kom hem så var Kosse så jäkla uppkäftig, sparkade (dock löst) på min dator mm *idiot*. Sen drog dom vid halv ett, så vi kikade lite på datorn.

Haha, bara en stund efter att dom gått så knackade det på dörren, trodde det var Ralle och Kosse som glömt något. En måttligt förvånad Emelie ser att det är Gurra och Micke som kommer. Dom hade åkt förbi tidigare och kommit till kyrkan då hade något gått sönder på epan, så dom vart stående. Så jag och elin körde hem dom, och dom ville att vi/jag skulle hjälpa dom att bogsera bilen.
Så lämnade bilen hos honom och drog ner med deras bil för att hämta epan =). Åkte med Micke o Elin m. Gurra. Satt och snacka massa skit, verkligen om allt mellan himmel och jord. Det var en trevlig stund, även fast det var kallt som fan och jag frös nästan ihjäl, haha. Tog väl kanske 45 min från hallen till ågårdarna.

Resan var kul, fram tills att vi kom hem till Gurra (min farmor bor granne med honom), tror ni inte på fan att farmor står och tittar ut från hennes köksfönster kl 02 på natten *suck*. Så vi hjälper till att putta in bilen och sen drar vi. Då ringer farmor och är skit sur på oss för att vi var emd dom. Men va fan, vi hjälpte dom att bogser en epa, men det får man itne göra enligt henne framförallt inte om det är deras epa. Hon säger att vi inte ska umgås med dom mm, men tror iaf att JAG gör precis som jag vill och väljer mina vänner själv.
Det brast för mig när hon sa "Vad ska pappa säga om det här?".... Va fan ska han säga något om, att vi hjälper till att bogsera en bil? Öhhh, hon är juh störd.

Berättade för pappa och han skrattade bara, så länge det avr lagligt så brydde han sig inte. Det var en epa vi bogserade inte en vanlig bil. Vi hjälpte ett par vänner, och han sa att det är okej och självklart ska man hjälpa dom. Någon gång kan det vara jag7vi som behöver hjälp.

Iaf så rindge vi Elins pappa och berättade och han sa " Man kan juh räkan ut med lilltån att hon ska lägga sig i!"

Åhh, jag blir så less. Jag börjar allvarligt fundera på om hon har en mikrofon, högtalare och radiosändare inplanterade på oss, för hon lyckas alltid få reda på vad vi gör. Likadant hon har stenkoll på Gustaf och hans familj.

Som mamma sa till mig igår, hon är så jäkla svartsjuk oxå över att gurras farsa är från ågårdarna och har blivit något, han har pluggat och BLIVIT något "fint" (advokat och byggingenjör).

Så mamma sa till mig "Skaffa dig en universitet utbildning innan farmor dör. Så ska du se hur sur hon kommer bli över att DU blivit något fint, till skillnad fårn resten av släkten där INGEN har studerat å universitetnivå!"
Det är verkligen INGEN i min släkt (förut mamma) som läst något på universitetet, än mindre ett program på universitet nivå.




Till hösten (nästa) om jag kommer in så kommer jag börja läsa Basåret alltså, Matte B-E, hemi/fysik/kemi A-B. Dock ska jag tenta av Matte B nästa sommar och ev. Matte C oxå om jag hinner. Så får vi se vad jag ska göra sen, kommer iaf ha platsgaranti till tex Byggingenjörs utb. vissa lärarutbildningar inom naturvetenskapliga och matematiska ämnen =)

Jag vet ju inte riktigt vad jag vill bli. Tycker så mycket är roligt, men skulle mycket väl kunna tänka mig att studera till byggingenjör. Tycker det är kul med kalkyler, ritningar mm. Finns två olika inriktningar på MIUN, bla. Ekobygg eller turism/event. Båda låter lika intressant. en vi får väl se var det slutar.

Jag ska bara klara Basåret med godkänt betyg, helst bra betyg. Men det blir massa pluggande och jag ska KLARA alla matte kurserna. Har alltid älskat matte men på gymnasiet hade vi en så dålig lärare så jag tröttnade. Kemi,fysik och biologi är jag inte orolig över, jag älskar dom ämnena.

Så nästa år, så kommer jag göra stan och MIUN farlig. Måste juh flytta tillbaka till stan eftersom jag aldrig kommer ha råd att bo in Hallen.





Helgen

Ja, denna helg har varit jäkligt rolig må jag säga =)

Mamma, lillasyster och Kenneth kom upp i fredags eftersom storasyster skulle ha dop. elin sov hos oss oxå. Så på fredagen hörde vi oss för vad Victor och Micke gjorde, sen träffade vi dom i hamnen. Var där med dom till 02 och snackade och bara hade det trevligt.

På lördagen så drog vi in till stan för att hitta en dop present till Adrian (systers son), sagt och gjort. Alla vi såg ut som zombier var verkligen skit trött.

Sen på kvällen var den roligaste kvällen. Av en slump så var det någon som ringde till oss,det visade sig att Victor (a.k.a Kosse) ringde och jävlades med oss från Ralles mobil. Iaf så träffade vi dom nere vid hamnen, en jäkla massa folk var det och trevlig hade vi. Spelade musik, snackade skit och jag drack lite öl. Sen fick vi för oss att vi skulle åka epa, för första gången i mitt liv, PÅ FLAKET :O Oj, oj det var kallt som fan och helt livsfarligt. Åkte nog runt hela jäkla Hallen, hoppas ingen känd eigen oss *skratt*.

Sen tvärnitade kh, så Daniel flög upp på rutan och i samma veva drämde han till Elin på näsan och sen när ha flög tillbaka så smällde han till henne igen, så hon har skit ont i nästan, haha. Eftersom Elin och Daniel satt framför mig så flög juh dom rakt på mig, så ena kanten av flaket åkte rakt in i ryggen på mig. Så ahr ett sexigt blåmärke och ett streck på ryggen, haha.
Men det var fasike roligt, somnade väl vid 04 och skulle upp kl 10 för att göra sig i ordning för dopet. Dopet avr fint och nu är jag fadder och Moster ( varit i 4 mån) åt Adrian Mio Elf =) Mosters lilla kille, haha söt som få är han.

Igår så åkte vi hem tidigare från syster för att träffa Ralle. Träffade honom och satt o snackade lite skit och kollade på gamla skolkataloger hos mig. Haha, sen drog vi ut en sväng träffade kh och sen ringer någon till Ralle och säger att Micke cyklat hela vägen hem till honom, eftersom han skulle möta upp Ralle. Men då hade juh Ralle varit hos oss ett bra tag, haha. Stackars Micke som fick cykla hela 5 km i onödan, *skratt*

Ja, nu är jag iaf på jobbet och mamma, lillasyster, Kennth och deras hund har åkt hem nu lr. är iaf på väg hem. Men dom var tvungen att städa först eftersom deras hund nästan spytt ner hela min lägenhet, vi tror han haft magsjuka.

Är trött som få just nu, och vill bara hem och sova. Höll nästan på att somna framför ratten eftersom jag är så jäkla trött, =O inte bra.... Men nu har jag tryck i mig 2 redbull så är lite piggare aif =)

Jaja, nu ska jag jobba ett tag till =P


Affiliator.com
RSS 2.0
Gratisgodis.se


Student.se
GratisBio.se




Busring.se