Ångesten har gått över till något annat nu

Ja, nu är ångesten borta över det som hände med HAN. Har insett att gjort är gjort, och att det var bra =)

En del på jobbet har frågat mig varför jag ser så drömmande ut och ler hela tiden, va fan jag kan inte få ur HAN ur min skalle!!! Jag ser bilder på honom, ser hans fina leende, hör hans mysiga skratt,  ser hans fina kropp mm. Jag är ju helt otrolig, haha.

Skulle jag få göra om det, så skulle jag lätt göra det. Åhhh, varför ska man bli små "kär" i ( kanske ska säga attraherad) HAN för? Som dessutom är helt omöjligt att få! Grrrr, men han är ju söt som få. Jag brukar inte ha dåligt självförtroende ( lr. jo oftast) men denna gång så har jag verkligen det. Han var antaglien endast ute efter sex, vilket är mest troligt. Men jag fattari nte varför han tog initiativet själv och dessutom han som började stöta på mig ordentligt när han var nykter? Såg han sin chans till att få sex? Ja antaglien.....

Ja ni, det är inte mycket att hurra för. Skulle jag se honom, skulle hjärtat hoppa upp i halsgropen och jag skulle inte få fram ett ord ens....
Nä, ska försöka få bort dom där bilderna jag har i huvudet nu *suck*

Jaja, nu ska jag käka och kolla å tv. Har inte ätit sedan imorse...

Lösenordsskyddat

Då jag vill ha koll på vilka som egentligen läser min blogg så kommer den lösenordsskyddas imorgon kväll för ett tag fram över. Så ni som vill fortsätta läsa maila mig på [email protected] så får ni lösenord av mig.

Ångest, bakis och trött

Jahopp, nu var helgen förbo och jag har sååå mycket att berätta för er.

Fredagen; Drog till stugan för att ut och fiska en sväng på kraftis. Stöter på lite folk som berättar att det är fest på kraftis. Så jag drar dit, möter en redlöst full Pär och min kusin. Dom hade då redan börjat druckit, Seger och några till är där. Seger langar fram whiskey åt mig och drickandet var igång för min del.
 
Var en skit fin kille där när jag kom, dock lite för ung (4 år yngre) så det är juh barnarov och bara tänka tanken. Iaf, när klockan närmar sig 01 så börjar alla röra på sig, så jag hänger på och kör ner till Hallen för att hämta lite bärs och sätter mig framför datorn en stund. Drar sedan tillbaka till stugan för att sova lite. Kom inte i säng försen runt 03.

Lördag; kl 07.00 väcks jag av att pappa och Marcus börjar gräva utanför stugan, fan va det lät. Somnar om och kliver upp vid 10, sätter mig och kollar på wildfire.
Drar ned till lägenheten efter det och sen tillbaka till stugan för att byta om till ridkläder. Åker till stallet och försöker fånga lill hästarna, vilket jag misslyckades med. Efter mycket om och men var jag och Agneta påväg iaf, Rider en sväng och tar en lång härlig galopp =)

Drar ner till lägenheten igen för att uppdatera leken vi kör på Bukefalos och duschar lite. Åker till stugan igen ( ett jäkla rännande mellan stugan o lägenheten). Sprätter min först öl för dagen och kollar lite på tv. vid 19.30 drar jag till kraftis för att käka surströmming och festa järnet. 
G ( den 4 år yngre killen) kom efter ett tag och jag var relativit full redan då, hans kompis var oxå med. Hällde i mig en halv whiskey flaska helt själv =O En jäkla trevlig kväll och vi babblar på om allt möjligt. Alla skämtar om att jag och HAN kanske ska gå och ha sex, haha.

Hans polare drar hem vid 02 och vi andra är kvar. Efter lite pushing från Pär som tycker jag ska stöta på HAN (den unga killen) så drar han och jag till trappan. Sitter där och snackar lite. om allt möjligt. Det var där allt började, och det var tom han som tog initiativet till det. Drar tillbaka till kraftis och dom andra. En timma senare så åker jag hem till stuga med kusinen, har då bjudit in HAN till stugan =O

Tänkte det att han kommer juh INTE komma, men ack så fel jag hade. Jag hann inte mer än in igenom dörren innan han kom till stugan. Ja , nu ska jag sätta punkt här!

Men det var en roligt kväll, roligare än det brukar vara. =)

Här kommer lite bilder från kvällen.





Han förgyllde min dag =)

Efter ett tråkig och lång dag på jobbet så hade jag bestämt mig för att åka och köpa mat på Eastern (kina) och sen dra hem i fullfart. MItt i all stress får jag SMS från M, en av campingens (som är såld nu) stammisar. Roligare kille får man verkligen leta efter, gud så jag garvar när jag läser hans sms.
Han funderar på att hyra vår pivata stuga istället för campingens, och han var så snäll så att han lät mig bo där med honom, så han slapp vara själv.=) Men hur ska jag kunna sova under samma tak som han? Han är verkligen hur snygg som helst, trevlig och rolig. Åhhh, synd att han har fru och barn *grr* =)

Vi som hade värsta planerna förra året, haha skämtade om att kolla på P rulle, sova i samma säng och gosa mm. Allt vi skriver till varandra är på skämt så ta inte sakerna jag skriver så allvarligt. =) Han är den enda killen jag känner som man kan skämta sådär med, fast ja det är juh jämt han som börjar.
Som när jag skrev att han gärna fick bo i stugan och om jag fick sova där, då fick jag till svar att jag kankse borde oroa mig, då mycket brukar vara naket med honom mm, haha. Sådana skämt drar vi med varandra, lr. ja jag hoppas det är skämt, haha. =)

Nä, men han gjorde verkligen min dag roligare. Han kommer upp på fredag så det ska bli riktigt roligt. Det gammla hederliga gänget igen, fiska, dricka och njuta av sällskapet. =)

Men nu ska jag dra till stugan, suck pappa och systers sambo kommer väcka mig imorgon kl 7 antagligen då Marcus kommer med en stor grävmaskin coh ska kräva avlopp för vattnet *suck*

Världens underbaraste ställe! Dammån i Ågårdarna.


L8ers!

Ledigt= Skönt

Idag var jag ledig, åkte till stallet och skulle rida. Sluggo vägrade att komma in så jag prövade med att ta in både Acke och Herodes, fortfarande helt hopplöst. Höll på i en hel timme sen gav jag upp, min tålamod klarade inte mer. Man kunde verkligen se hur han flinade åt mig *grrrr* Så det vart ingen ridning, jag som hade sett fram emot det *suck*. Men tar nya tag på lördag, förhoppningsvis är ägaren hemma då går det bättre lr. iaf när man är 2.
Tänkte att jag kunde rida gammel hästen (herodes), men ja då hade han trampat upp ett stort sår på ena benet, så det vart ingen ridning där heller =(

Men men, imorgon ska jag jobba igen, på både gott och ont. Hoppas det är lika lugnt somd et var igår, det var skönt.

Väntar på mina pengar från Broken, hoppas på ett sätt att jag får dom i juli, då jag kommer ha USEL lön då, eftersom jag varit sjuk i 5 dagar =( Men får jag dom nu i månaden så ska jag spara dom. Tror jag ska få runt 2000 kr, beroende på hur mycket som dras i skatt mm.
Har faktiskt varit duktig och lagt undan 1500 kr på ett konto jag inte kommer åt om jag inte går till banken = hinner aldrig med det.Tycker att jag ahde lite väl mycket pengar kvar efter att betalt räkningarna, måste missat någon. Men sen behöver jag bara betala 250 kr denna månad för busskortet, då jag får låna en grannes kort, eftersom jag bara jobbar en vecka efter det att mitt busskort gått ut och hon är ledig då. 
Har även sänkt priset på bilen, i hopp om att någon nappar. Är det ingen som hör av sig på någon vecka får jag väl sänka igen. Vill verkligen ha den såld då jag skulle behöva lägga undan pengarna till vintern. men jag går INTE under 10.000 kr för den, den är så jäkla fin och funkar perfekt så inte då.
Sen ska jag få skatte pengarna, tror det blir runt 7000 kr, måste ringa och fråga om mina avdrag gick igenom.

Sen får man se hur det blir med den bilen jag har nu, drar jag till Schweiz i vinter och kanske blir borta hela sommaren, då känns det väldigt onödigt att ha en bil som kostar pengar och till ingen nytta. Men det blir en senare fråga.

Men snarast ska jag få upp en hemsida så jag kan ta och lägga upp mina foton där. Ska även försöka mig på poträtt fotografering på min grannes ungar. Kan bli väldigt intressant.

Jaja, nu ska jag kolla lite på tv, innan jag går och lägger mig.

L8ers!

Lilla fina Mamma Tindra och


sonen Tippen. Är dom inte lik varandra? =) Dom har lika vackra huvud båda två, är även lika envisa och busiga, Haha =)






Påväg hem!

Sitter på tåget och har nog snart gått igenom alla mina skidfilmer IGEN! Tror jag sett dom 5-6 ggr nu, haha. Men tåg är ganska tråkigt, lr. ska väl säga väldigt tråkigt. Men nu är vi i Sundsvall, så det är bara 2 tim kvar, så mer än halva resan är avverkad =)

Vad tycker ni egentligen om fotona jag lägger upp? Fick ett förslag om att jag kanske skulle bli fotograf. Skulle vara jäkligt roligt att åka runt och fota skidåkning. Men den biten får jag fixa i Schweiz till vinter.

Fick reda på idag att min brevvän från Australien kommer till Schweiz i 2 v, och dessutom till Davos där jag antagligen kommer jobba, snacka om tufft. Hennes morfar bor där, så det var lite oväntat. Men det skulle avra jäkligt roligt och träffa henne iaf.

Har även kollat på en skola i Colorado, dom har det programmet jag vill gå i breckenridge, är inte det lite perfekt? Kunna åka skidor och plugga, isf blir det ski and snowboard buisness =)

Jaja, nu ska jag kolla klart på min film!

Lägger in lite bilder i gråskala från gamla stan först










L8ers!

Stockholm

Idag har jag konstaterat följande när jag var in till Sthlm.

* Passa er för tanter med paraplyn om ni vill behålla synen, dom är livsfarliga
* Hemlösa med prada skor, kanske inte är hemlösa
* Regnar det så står alla och trycker under samma lilla plätt med tak
* Cafeér och mat är svindyrt i Sthlm
* Att dom flesta killarna i Sthlm inte har någon stil och är fula
* Det är lätt att gå vilse när det finns flera parker
* Tursiterna i gamla stan är som tokiga
* Turisterna i gamla stan kan verkligen inte fotografera som folk
* Japaner har rätt dåliga kameror
* Duvor är farliga dom kan gå till attack
* T-bane tågen kanske bara går 1 gång/dag, så man måste kuta och slå folk i ansiktet för att hinna med tåget.

Annars var det rätt fridfullt, haha. Knäppte en hel del kort, några bra och några mindre bra. Här kommer dom!















Bilder











Sen en sista bild på mamma och Tippen när vi var ute på promenad tidigare idag.

Fästing

Japp, tippen har varit här nere i 4 dagar och redan lyckats fått en fästing, helt otroligt. NU blir jag paranoid och tror att jag oxå har en. Är det något jag är rädd för s¨å är det fästingar *blä*

Kort från våran tur i skogen kommer sen när jag orkar lägga upp dom.

uttråkad

Konstigt nog, jag är inte långt från huvudstaden men ändå finns det mindre att göra här på en söndag än i Hallen *suck*
Ska försöka locka ut mamma till bilen så jag får knäppa kort någonstans, men det verkar inte gå någe vidare bra.

Jaja, kort kommer ikväll antagligen.

L8ers! 

Skateboard igen

Tror ni inte på fan att jag ramlade denna gång. Skulle åka ner för en pytte backe, så fastnade skateboarden och ena foten i backen, så jag ramlar på foten och armbågen skrapas mot asfalten. Fan va ont det gör!!! Men det var rätt komiskt och vi skrattade något fruktansvärt åt det, men syster skämdes. Kan säga att det gör ondare än vad tatueringen gjorde =)

Mitt mästerverk som jag lyckades åstadkomma på armbågen



Skateboard

Japp, nu har jag åkt skateborad för första gången på 10 år. Jag tyckte att det gick riktigt bra. Behövde inte ens hjälp i slutet med att svänga och hoppa på skateboarden när jag tog fart. =) Allt detta på 15 min, wow är man snabblärd så är man, haha.
Här kommer en bild med massa bilder i från dessa 15 min. inte dom snyggaste bilderna heller, ser ut som en luffare, men va fan inte orkade jag göra mig i ordning för att åka lite skateboard =)


Midsommar

Jopp, nu är det midsommar och första cidern är sprättad =) Dock var den inge god så den åkte i slasken på en gång.

Här kommer lite biler på mammas och Matilas lilla valp.

Här är han på tåget


Här är han hemma i sitt nya hem

Hahaha, här skäller han på kameran.



Visst är han söt? Men kolla in tassarna, dom är stora som hus, haha.

Framme

Nu är jag framme, lr. ja jag kom fram kl 13. Haha, sitter och snål surfar på någon annans trådlösa bredband, dumma människor som inte har skyddat det. =) Dock bättre för mig, hoppas bara inte att det brakar ihop snart då blir jag ledsen.

Åhhh, det var en jätt fin amstaff tik på tåget som var bara 8 v. Dessutom var han som ägde lilla Rita ( Amstaffen) snygg och trevlig, det var ett stort plus i kanten =)

Nä, nu ska jag roa mig md något annat än att skriva i denna blogg.

L8ers!
 

Hatar tåg.....

Jopp, resan började redan kl 05 på morgonen. Satt på bussen, med lillasyster och lilla valpen. Tro inte på fan att valpen börjar spy *äckligt* Jahopp, där var hela jag, golvet och sätet fullt med spya, vi flydde rätt fort från bussen, haha.

Försökte roa mig på första tåget till sundsvall, vilket inte gick någe vidare. men lilla valpis var iaf snäll och sov hela vägen. Men nu är han en devil, han biter på mina skor/skosnören HELA tiden. Men han är rätt söt för det.


Nu har jag iaf internet dom sista 2 tim av resan, rätt soft. Så nu kan jag göra lite iaf =)'

Knäppte lite kort i går kväll, här kommer några








Så då var det bra för denna gång. Bilder kommer från Sthlm, denna gång ska jag inte radera dom, haha.


Sthlm och framtiden

Japp, imorgon bär det av ner till sthlm och 6 dagars semester. Ska bli skönt, hoppas bara att lilla valpis är snäl och trevlig på tåget och inte pissar någonstans. Men det får lillasyster sköta, inte mitt problem, haha.

Men vad jag åker ner till sthlm och det är inte några dagar heller .På 4 mån har jag varit ner i 2 omgångar och 1v var detta blir 3e gången jag är nere under 1 v på 4 mån., ojoj, måste vara något fel på mig, har aldrig varit nere i sthlm så ofta sen jag flyttade upp hit för 7 år sen. Sen ska jag ner på semestern oxå i 2 v, vart ska detta leda egentligen, haha.

Håller på att städar och diskar nu "mitt" i natten. Hatar verkligen att diska och städa, det värsta jag vet. Skulle lätt anställa någon att utföra dom tjänsterna åt mig om jag hade haft råd, men på den skit lönen jag har kommer man inte långt. Jag hoppas innerligt att jag får jobbet i Schweiz.
Efter Schweiz får vi se vad som händer under sommaren, har "några" alternativ

1. Dra till Norge, jobba och slita hela sommaren och försöka spara så mycket pengar som möjligt för att kunna dra till USA säsongen 2009/2010.
2. Dra till Nya Zeeland, krävs att jag lyckats spara åtminstonde 30.000 kr på Schweiz jobbet, för att överleva 1 mån där nere med skidåkning och bumm boende
3. Dra till Sthlm och tjäna snålt med cash
4. Dra tillbaka till Östersund och knappt hitta jobb
5. Slappa hela sommaren, en riktigt välförtjänt semester. Dock går alla mina sparade pengar i spillo på ingenting.
6. Dra till Australien och hälsa på min kära brevvän där
7. Åka till Stryn, jobba och åka skidor
8. Dra till Les 2 Alpes, jobba samt åka skidor.


Ja, det var några alternativ, vad som händer får man se efter säsongen. Men till Schweiz ska jag iaf. Får jag inte detta jobb, får jag säkert något annat!

Men nu ska jag fortsätta städ, hmm grannen kommer bli galen på mig som städar mitt i natten. Sen ska jag packa, har inte gjort det ännu *opps* Ska ha med mig massa saker ,kamera ( så jag kan leka turist i Sthlm), dator ( så jag kan leka och kolla på film på tåget), ja massa jäkla skit saker måste med.

Sen ska jag försöka sova, får INTE missa att kliva upp kl 05, för då missar jag först bussen till stan, sen tåget till sundsvall och ytterligare ett tåg till Uppsala. Men med min otur lär bussen vara försenad så vi ändå missar tåget, skulle inte förvåna mig då lillasyster och jag tillsammans för otur med oss, haha.

Jaja, ma råkes!


inte mycket

att skriva om.

Mamma har bokat tågreda ner åt mig under semestern, haha kommer åka 1:a klass ner då det var lika dyrt som vanlig biljett. Det är bra, då har jag gratis internet ner som jag kan roa mig med =)

På torsda åker vi ner med lilla Tippen, hoppas han är snäll =)

Måste även säga det att, efter mitt klagomål hos SAS, fick mamma tillbaka hela flygbiljetten, 120 kr i parkeringspengar, 180 kr i bensinpengar och sen fick syster och dom 360 kr. Åhhh, va snällt av SAS, hmm kunde ju varit bättre om hon hade kommit med på rätt plan. Men då var den resan iaf gratis =)

Har inte så mycket att skriva om direkt.

SAS= Skit bolag!

Hämtade upp Tindra i fredags tillsammans med kusin. Låg bara och latade oss i stugan. på lördagen vart det barnfestivalen i spöregn, körde faktiskt lite agility med Tindra, det tyckte hon var rolig sen var hon verkligen jätte duktig.

Vart ingen kraftis i helgen utan vi harbara latat oss i stugan.

Idag skulle jag och syster hämta lillasyster på flyget vid 16, kl 13,30 ringer mamma och säger att flyget är inställt. Hon blev då ombokad till 18  flyget efter mycket tjat, hon checkar in bagaget och allt, sen åker hon he för att käka. Kommer tillbaka och ska gå ombord planet då får hon reda på att hennes flygbiljett är en stand-by biljett, så hon kom inte emd då.

Syster ringer bokningscentralen som säger att hon är BOKAD på det planet, men då var det redan försent. Kärringen på Service disk är så jävla otrevlig, snäser av en liten 13 åring och är uppkäftig mot henne *ggrrrr*. Mamma pratar med han i inchecknings disken coh han säger att dom har som regel att dom dyra biljetterna går före och dom ombokas först. Vaddå ska dom lämna en 13 årig tjej het ensam på flygplatsen för att hon betalat 500 kr mindre än dom andra, är det rätt?

Syster ringer vår styvsyster som jobbar på SAS bokningscentral, hon säger att är det en stand-by biljett ska det sitta en orange lapp på väskan ( vilket det inte gjorde) samt att dom inte får ändra en redan bokad biljett till en stand-by biljett utan att meddela
Hon får då plats på 22.10 planet, hon kommer dit och mamma går till incheckningsdisken, samma kille som alla andra 3 ggr sitter där och bedyrar att väskan är med dett plan och att det satt en orangelapp på väskan.

Nä syster väl ladar i Östersund ligger redan bagaget på bandet, som inte ens startas. Jo, vad betyder det? Jo, väskan kom med planet som landade kl 19 och ingen orangelapp sitter på väskan. jävla gubbe och ljuga mamma rätt upp i ansiktet.

Det har gått åt så jäkla mycket pengar på denna resa, 120 kr i parkeringsavgifter, resa till o fårn mörsil, 6 resor Knivsta-Arlanda och tillbaka. Jo vad får hon i ersättning 100 jävla spän!!

Det jävligaste är att dom andra som flög med stand-by biljett på 18 flyget fick hjälp av dom i gaten,dom hade sagt " Gå till service disken så får ni ersättning där" Medans Matilda fick ingen som helst hjälp, ingen ersättning och inte ens erbjuden ersättning som dom andra som inte kom med 15 lr. 18 planet. Vad är det för jävla sätt av SAS! Hon särbehandlas pga att hon åker som ungdom och får ingen som helst ersättning.

Jag har själv flugit Arlanda-Östersund, Östersund-Arlanda ca 200 ggr, jag har aldrig varit emd om liknande behandling. Detta var första gången Matilda skulle flyga själv och första gången hon flyger inrikes.

Detta var sista gången, jag, mamma och Matilda bokar biljett hos SAS, aldrig mer!!!



ALDRIG MERA SAS!!

Bara för allt detta så har jag så fruktansvärt ont i huvudet och halsen gör ännu ondare nu, kan man fakturerar SAS för det? haha.

Idioti!!

 Hur kan dom ens tänka tanken! Läs Här
 
Dessa skolor är väl fungerande och bra skolor. Att flytta 8 och 9:an i Hallen är verkligen idioti. Det är ju nästan halva skolan, hela 40 elever om ska flyttas.
Varför inte ta bort högstadiet på racklöfska? D hade dom sluppit byggt nytt/renoverat efter branden. Flytta alla som bor väster och i Järpen till Duved och dom som bor mot Mörsil till Mörsil och dom som bor i Kvissle, Arvesund, Gärdsta, Månsåsen mm  till Hallen. Samt behålla skolan i Mattmar.

Det är 3 bra skolor och kommunen kommer förlora på att lägga ner dessa skolor. Alla skolskjutsar mm som ska ordnas från alla håll och kanter. Nä, det är rena rama idiotin!

Skulle skolan flyttas från Hallen till Mörsil kan man räkna med att det sa bara "poff" så var alla barnfamiljer i Hallen borta, samma sak gäller det byar som Gärdsta och Arvesund, det kommer säga "poff" rätt fort. Hallen är en underbar liten by med trevliga invånare, det skulle verkligen vara fruktansvärt om skolan mm försvinner här.

Nä, dra ner på alla jäkla byggen som görs i Åre, som dessutom bekostas av Åre kommun. Det byggs bara för att göra dessa Sthlm:are ( alla tursiter) nöjda..... Ta bara järnvägsbron, varför bekostades den av kommunen? Den skulle bekostas av banverket, var för bygga tunneln? Det fungerade bra som det var tidigare, dett var endast för att gynna tursiterna och WC tävlingarna. Det bara byggs och byggs i Åre, snart är den där fina och mysifa fjällbyn borta. Snart kommer det vara en mindre stad på kartan.

Nä, nu är jag sååå irriterad på detta, så jag lägger ner detta skrivande!

Kolla dessa bilder! Är inte denna lilla by Hallen helt underbar?



Irriterande

att det inte går att spara lösenord lr. nått nu när man loggar in på nya sidan.....

Efter en lång dag på jobet är jag TRÖTT, mer än trött. Ska nog sova snart, men inte innan kl 22. Vi spelar varulvsleken på Buke och måste juh hinna rösta och läsa uppdateringen innan jag går o lägger mig =)

Nu är dte bara 1 dag kvar sen är det helg, sen jobbar jag 3 dagar sen är jag ledig 6 dagar. Sen börjar semestern den 18 juli till 3 augusti, ska bli skönt. Åker ner till mamma och ska vara i deras stuga hela semestern, ska bli riktigt skönt.

Kanske kan flörta in mig hos Lottch för en grill fets, är ju nyfiken på hur det ser ut dit dom ska flytta. Sen ska jag hinna med och träffa Carro lite oxå. Men det blir bara några strödagar, dom flesta ska tillbringas i stugan, sola och bada.

Men nu ska jag kika på tv, sen roa mig med något till kl 22.



Mat? Vad är det....

sitter nu på jobbet. Tog mig upp trots att jag inte somnade försen vid 03. Jag var iaf pigg efter att ha ätit frukost, men nu börjar jag bli trött igen och halsen gör ont =(
Kom på imorse att jag hade glömt bort och äta igår (guldfisk minne), så jag hade inte ätit på 42 tim *oj oj*
Men jag var ändå inte hungrig varken igår lr. idag.

Men nu är det dags att jobba!

L8ers!


Klockan är alldeles för mycket

Försöker sova, går inte, är övertrött, somnar aldrig. Det är ett rent helvete jag ska upp om 5 tim!

Vad ska man egentligen skriva om på sin blogg? Vilka läser min blogg egentligen? Jag vet bara om 4, vilka är dom andra egentligen?
Är intressant och följa ens statistik, men jobbigt när jag inte vet vilka det är, haha. Hur personlig ska man egentligen vara på sin blogg?
Vågar man skriva vad som helst?
Nu skriver jag väldigt sällan ut namn om jag skriver om någon person lr. nått, så det kan vara svårt för folk att lista ut vem jag pratar om.

Jag är inte alls avundsjuk på en viss skidåkare ( proffs) som är påväg till Bali och ska surfa där i 7 v! Roligt för han och hans flickvän, men jag då? =)
Jag vill oxå tjäna massa pengar, flyga buissness klass, åka skidor, surfa mm världen över i flera veckor.....

Men det kan man ju bara drömma om, så länge jag sitter fast på det jobb jag har, nu där blir man då inte rik! Nä får väl nöja mig med att säsonga på olika ställen =( Fast ja det duger än så länge....

Jag måste verkligen försöka sova nu!

Längtar till helgen då jag får sitta och kolla ut på denna å, och drömma mig bort. Det finns ingen bättre plats på jorden! Lr. jo det gör de kom jag på nu, skidbacken är ännu bättre!



I miss the snow and the skiing! När vintern kommer igen, blir förhoppningsvis denna blogg lite roligare att läsa, och framförallt om jag får jobbet i Davos, då lär jag ha en hel del att berätta för er =)

Ski or die! =)

L8ers!

Min underbara familj

består av;
 
Min älskade pappa Conny, 54 år. Han ställer alltid upp för mig, finns alltid där när jag behöver bolla ideér med honom lr. när jag behöver stöd. Han stöttar mig alltid i mina beslut, men kan även säga ifrån och ge mig en annan synvinkel på saker. Älskar dig "lilla" pappa!



Min kära mamma Mona, 50 år. Vi ses inte ofta, men pratar dessto mer i telefon. Hon är bosatt nere i Uppsala sedan 1991 ( tror jag). Hon är som alla andra mammor, tjatiga, överbeskyddande och allt som hör mammor till. Men jag älskar henne trots hennes brister =)


Min storasyster Linda, 32år. Nu ska hon äntligen bli mamma, bara några veckor kvar nu. För att vara syskon bråkar vi inte alls speciellt mycket, gör vi det så är ingen av oss speciellt långsinta (tur är väl de).
Hon bor inte långt ifrån mig och det är skönt att man har nära till varandra.
Men jag saknar våra mysiga hemmakvällar, bara sitta och prata skit, göra så lite som möjligt med en var sin chipspåse i handen och gotta oss framför en film.
Jag vet att hon alltid finns där för mig och jag kan alltid ringa henne om det är något.
Även om det skiljer 10 år mellan oss så är vi väldigt taighta, hon är min bäste vän,den allra bästa vän jag har och hon är mitt allt. Kom ihåg det syster "jag älskar dig"!


Min lillasyster Matilda, 14 år. Nu är vi egentligen halvsyskon då vi bara har samma mamma, men hon är ändå min syster. Hon är som alla andra tonårstjejer, uppkäftig och jobbig. Hon kan verkligen inte gå utanför dörren utan smink och snygga kläder, hon ger även mamma höga telefonräkningar. Men när hon är den hon egentligen är, så är hon helt underbar och go.
Jag hoppas hon vet att jag finns där för henne och att hon kan prata med mig om allt, även om jag brukar retas en hel del med henne. =)
Saknar och älskar dig lillasyster. Längtar till söndag då du kommer upp och när vi åker ner med Tippen ( Tindras valp och Matildas  nya hund).


Till familjen hör även hunden Tindra. Jag och syster delade på henne förut, men eftersom jag flyttade till Hallen så kunde jag inte ha kvar henne så syster fick köpa ut mig. Men jag får ha hennes precis när jag vill utan problem.
Den hunden är helt underbar, förutom när hon hittar på massa bus ( vilket är varje dag ungefär).
Hon älskar att vara i stugan och springa lös, göra nytta och käka mat eller annat gott hon hittar på golvet. 
Tindra är min första hund men inte den sista, hon har lärt mig mycket, tex att man inte ska lämna skor framme om man vill ha kvar dom =) Hon är så himla söt så dte finns inte, finns fler bilder på henne i bloggen.


Så slut tjatat om min familj. Lägger in en bild på hela min familj. Kanske inte dom finaste korten, men har så få kort på mamma, pappa och storasyster. Ni får själva lista ut vilka som är vilka ( kan inte vara så svårt) =)




Varför

vart det som det vart? Varför gick vi skilda vägar? Vad hände? Gjorde jag något?
Frågor jag aldrig kommer få svar på....

En kille vid namn Adam ( han skriver mycket kloka saker) skrev i sin blogg

"Ibland är man lite ledsen och ibland är man lite glad. Oftast tycker jag man ligger där i mitten nånstans och pendlar rätt kraftigt upp och ner"

Jag kan inte mer än att hålla med. Jga har legat där i mitten rätt länge, men ibland dyker jag rakt ner och ibland rakt upp.


 

Satt och läste lite dagboksinlägg jag skrivit på Lunarstorm från 2001/2002, det var rätt roligt. Va mycket skräp man skriver egentligen, massa kill problem och massa andra problem.
Dom problemen man hade då, som man själv tyckte var rätt stora då, inser man att dom var rätt små jämfört med problem man har nuförtiden.



Jag måste göra något åt min dåliga ekonomi, jag är urusel på att planera och hushålla med pengarna. From nästa månad ( nu när jag är ikapp med alla räkningar) så ska jag skärpa mig, ska göra en budget och den ska fan hållas. Så är det bara! Jag ahr inget annat val.



För övrigt om jag har tur drar jag till Davos i december och jobbar där tills mitten av april. Hon var väldigt intresserad av att anställa mig då jag var den enda tjejen som sökt och den enda som ville jobba i köket. =) Hon hade minst 10 killar och alla ville jobba i baren. Får defenitivt reda på om jag får jobbet eller ej om ca 2 mån.
Man jobbar 44 tim/v 5 dagar, skulle det vara så att man överstiger dom antal timmar så får man övertid för allt *cash*

Får jag det, så säger jag upp lägenheten, tar bilen,skidorna och packningen med mig och drar. Så håll en tumme för mig.
Jag har bestämt mig för att leva fattigt där nere och får jag ca 18000 kr före skatt och efter skatt lär det bli runt 14.000 kr, så ska jag försöka spara så mycket som möjligt av lönen.
Då är min plan,

Dagens skörd

Ja, det va då inte mycket.

Nä, jag har absolut inte gjort något idag. Har gått mellan köket-vardagsrummet-sovrummet hela dagen. Fast har mest suttit här framför datorn och lekt i PS och fixat min blogg lite =)

Borde laga mat, men orkar inte. Får bli en macka istället.

Snart kommer lillasyster upp, rättare sagt på söndag. Men lär inte hinna träffa henne försen på torsda då vi åer ner till Knivsta med Tippen. =) Den lilla lill skiten, haha. Men mamma och Matilda kommer klara honom galant, men han är ett busfrö. Ska bli kul och se hur han utvecklas, jag hoppas lillasyster vill börja på agility med honom senare, då han verkligen skulle passa för det. Han har dessutom nästan lärt sig sitt på kommando, tog väl några gånger bara så =) Lättlärd precis som sin mor.

Men nu ska jag ta en macka och lägga mig framför tvn och bara dega.

L8ers!



Lite bilder

kommer här. Samtliga är redigerade i PS. =) Inte speciellt bra direkt. Men som pappa sa till mig " Du ska då självklart ge dig in på svåra och avancerade grejor i PS,börja med gruderna istället". Det är inte ovanligt, jag vill att börja med det svåra och sen lära mig det lätta, haha. Det är juh roligare att kunna göra dom mer avancerade grejorna än bara med grunderna=)

Men så här vart resultatet iaf

 En härlig solnedgångöver Dammån


 Jag åker skidor i Åre


 Jag o Malin åker skidor i Åre under en friluftsdag

 Ett litet smygfel har inträffat på texten =)

L8ers!


Är väldigt uttråkad

så i brist på annat att göra så lägger jag upp lite bilder som jag redigerat i PS och några som jag inte orkade. Då det tog mig 1½ tim att redigera dessa två. Är som sagt inte så duktig och har inte hittat alla funktioner ännu, och pappa kune inte förklara över telefon, haha.

Så här vart resultatet =) Det är min kusin Jocke som tränar lite på studsmattan inför vintersäsongen






Min kusin Emilia





Nä, nu orkar jag inte fixa några flera bilder =)

L8ers!

Lite ny design

på bloggen.

Har tråkigt, är förkyld så är hemma. Så i brist på annat att göra så vart det att designa bloggen lite. Efter många om och men lyckades jag göra en header, jag fattar nada av photoshop. och av dessa html koder.
Men jag lyckades med hjälp av www.designadinblogg.se , tack!

Kan för övrigt även säga att det inte är jag på dom 2 skidbilderna på header., om ni nu trodde det. Så bra är jag inte ännu, tyvärr ( om jag någonsin kommer bli så bra, haha).
Utan det är Simon Dumont och bröderna Håtveit, jag lånade bilderna lite, då dom är så fina *sorry*

Nä, nu ska jag försöka tvätta lite och städa lite iaf.

L8ers!

Nu ser det ut så här ute

 Det verkligen spö regnar ute!

Här kommer lite bilder från helgen







märks det vad jag tycker om att fota? =) Älskar att fota natur bilder, samt skidåkning. Bilderna vart inte dom bästa, men dom duger.

Lekte lite i photoshop

Såhr vart resultatet, vad tycks?

FöreEfter

Före
Efter- Vart inte så jätte stor skilnnad dock
Före
Efter


Anmärkas bör är att detta är första gången jag sitter och leker med bilder i Photoshop, så jag är inte speciellt duktig, haha. Kan inga funktioner alls i PS, men om ett tag så ska det nog gå =)

L8ers!

vart ingen

fjällvandring. Däremot massa andra äventyr, haha

Åkte på torsdagen upp till syster för att hämta Tindra. Självklart var jag tvungen att åka till Järpen med syster för att hämta ut pengar sen till OK i Mörsil för att hämta ut barnvagnen deras. Marcus och lindas bil är en traktor, känns iaf som det, haha.
Åkte iaf ill stugan sen, åkte iväg till kraftis med Elin sen spelade vi lite kort i stugan, sen vart det natti natt.

På fredagen drog jag och Elin till playan och "badade". Det var verkligen iskallt, men Tindra trivdes som fisken i vattnet. Hon badade för fullt =) Som vanligtvart det kraftis igen på kvällen. Jim och Pär är två mogisar. Helt störda är dom verkligen =)

PÅ lördagen skulle vi som sagt fjällvandra, men det var så fasligt varmt. Så vi låg bara och glassade framför tv och låg o sov. Men på kvällen fick vi den brilljanta idén att gå till kraftis, sagt och gjort. Grillade lite, men drig rätt fort, var så jäkla myggit.... Men vi tog en annan väg hem, som går längs dammån, snårigt och jävligt.
Helt plötsligt mynnar stigen ut io Dammån, jaha tänker vi. Så får vi idén om att gå upp för branten, pch det är verkligenbrant där. Haha, jag kröp uppför på alla fyra.
Hittade iaf nästa stig som leder oss  på rätt väg, men fan va det skulle vara snårigt, ner fallna träd mm. Det går inte att beskriva hur roligt vi hade det. Bilder kommer komma.

Men nu ska jag duscha, pissa och gå o lägga mig =)

L8ers!

Ridning och långledigt

Jopp, igår red man Cocio. Vi hoppade på kullen ,en stor kulle som går upp och ner och det var hinder både så man skulle hoppa uppför och nerför, sen var det även ett hinder på planmark på 60 cm. Iaf så är Cocio rätt het och jag ahde bestämt mig för att INTE hoppa iom att jag är livrädd för det.

Vi började med att bara rida upp och nerför i trav. Sen la vi in lite hinder och jag har aldrg varit så rädd, satt bara o skakade. Men efter ett tag insåg jag att detta är ju roligt =) kommer ihåg att jag tyckte det var roligt när jag red på kullen sist oxå.

Kände mig riktigt stolt över mig själv och fina hästen cocio. Hon var helt underbar igår, lugn och jag kände mig verkligen trygg på henne när iv hoppade alla hinder. Trots att det kändes som att hon skulle nita och vi vinglade på hindret som stod på planmark.. Men jag var sååå fast besluten att jag skulle över hindret, så det var bara till att driva och hoppa =)

Är stolt över mig själv =)

Men nu är man ledig i 3 dagar, det ska bli riktigt skönt. Vadra, fiska, dricka öl och bara njuta =)

L8ers!

Fjällvandring

Japp, på lördag bär det av. jag, min 13-åriga kusin och min lilla vovve ska ut och fjällvandra i Bydalsfjällen. Dock bara över dagen, men vem vet. Det kanske blir en vandring senare i sommar med tält och allting, det ksulle vara riktigt kul.
Men vi ska iaf vandra en sträcka på 1,5-2 mil över dagen (8 tim). Vi får väl se hur långt vi hinner, vi kanske inte ens orkar uppför Hovde backen, haha.
Lill vovven får ut lite enegi på turen och vi motion. =)

image56

På ett ungefär hur vi ska gå. Tror nog det blir den korta slingan, den stora får vi utforska när vi ska göra en 2 dagars tripp =)

L8ers!

Lite svart-/vitabilder


image47
image48
image49
image50
image51
image52
image54
image55

borde kanske

sova....

Orkar inte, vill inte på jobbet, vill fortsätta ha helg, vill fortsätta sitta på kraftis och vill fortsätta drömma mig bort.

Ja, ni.... Helgen har varit helt OK. Åkte till syster i fredags och sov där. På lördagen drog jag, syster och lilla vovven Tindra till campingen. fikade och käkade lunch där. Det var trevligt, finns en riktigt trevlig kvinna där. Det är hon som lyfter stället.
Sov i stugan i natt och en humla brände mig på fotet i natt *grrrr* Idag har jag inte gjort mycket, kört linas ( trevliga kvinnan på campingen) ungar hela 2 ggr, dessutom i hennes jeep. Det var roligt, bara liiiite skillnad mot min bil.Sen var jag på barnkals, kusinen fyllde 5 år =)

Har iaf fått svar på min annons på bilen, men han tyckte den var dyr. Får se vad han är beredd att ge för den. Den säljs då inte under 13.000 kr. Det kan dom glömma, då får den stå kvar ett tag till =)

Men nu ska jag försöka sova. men det kliar i ögonen och jag nyser hela tiden.....



Affiliator.com
RSS 2.0
Gratisgodis.se


Student.se
GratisBio.se




Busring.se