Nu sitter man här på

jobbet och har allmänt tråkigt. Har bokat tid hos läkaren iaf, så jag kan få kolla upp varför jag har sån värk i kroppen.  =(  Så den 19 mars så åker man dit, och får hoppas på det bästa. Annars får jag väl ta och gå till en kiropraktor lr. naprapat.

Hihi, i måndags så hade vi små hinder på ridning, red en stor ponny, fet som in i helvete. höll på och glida ur sadeln då hon är så rund så den inte sitter så bra. Men det var roligt, trots att jag avr livrädd för att galoppera över cavaletti bommarna =)

Nästa vecka blir det hoppning på schemat. Då får jag rida Kavvan som tydligen är säker att hoppa med. Längtar men är ändå livrädd.Fast jag hoppar hellre ETT hinder på 1 m än galopperar över cavaletti bommar, man kan ju snubbla över dom. =)

Snart ska man till Sthlm med Hanna, vad jag längtar. Blir skönt och komma bort men vi kommer ha mycket att göra där nere, vi ska hinna åka till Åland, in till Uppsala, Ikea, in till Sthlm och ta några öl. Ja mycket ska hinnas med, hur ska det gå?

Nu ahr jag beslutat mig ( nästan aif) ang. min tatuering  att det får bli mellan skuldrorna då jag vill vara säker att jag kan få jobb som sjuksköterska. Måste fundera lite till, så att jag inte ångrar mig sen.

Nä, nu måste jag jobba.

Ha´de!

Hur ska det gå för mig och Hanna i Sthlm? Vi lär nog virra bort oss och inte hitta tillbaka. Det var så länge sen jag var där. Staden är juh stooooor, om man jämför med Östersund. Östersunds centrum är juh lika nästan lika stor som plattan i Sthlm. Kolla här? Hur ska det gå? Uppföljning kommer efter påsk!

image24

ja ni

Har egentligen inget vettigt att skriva. Längtar till den 19 MArs då jag och Hanna åker ner til Sthlm i 5 dagar.

Igår var man till ridskolan och kollade på tävling, då böjade jag fundera på livet som man hade förr. Jag tillbrigade nästan all min lediga tid i stallet, tävlade, tränade osv. Nu sitter jag här i min lägenhet och gör ingenting, åker till Bergs RF 1 gång veckan, har ingen ork till att åka till Agneta och stallet. Att bara rida en gång i veckan är inte så jätte roligt, jag vill bo nära ridskolan, kunna rida fler gånger lr. bara gå upp och gosa med hästarna, kolla på lektionerna mm.

Sen saknar jag den där gemenskapen som tjejer/ryttare brukar ha, kunna skratta tillsammans, kunna prata hästar med folk som fröstår vad jag pratar om, kunna rida ut tillsammans och snacka lite skit, ja ni mycket sånt saknar jag.

Jag börjar även ångra att jag gick hotell och restaurang, skulle tagit mitt andra val som var SP-Häst på Bergs gymnasium. Men allt detta är försent att göranågotåt, om  jag ändå kunnat spola tillbaka tiden........ Varför kan man inte få gå gymnasiet igen om man vill, jag skulle lätt gå på SP-HÄST då...
Det är mycket man ångrar här i livet, mycket val jag gjort som jag ångrar.

Jag saknar min älskade Vår Vinter, han var mitt ALLT. Efter att han försvann vart inget sig likt, han var den underbaraste vän jag någonsin haft. Ingen häst kommer vara som han, en helt underbar vän. 

Kan dom inte uppfinna en tidsmaskin?

Min älskade Virre ( Vår Vinter) här nere. Han var så fin och charmig. En helt underbar häst som alltid gjorde sitt bästa och en underbar vän.

Dessa kort är tagna 1 vecka innan han åkte *cry*
image21

image22

Den 27/5 så

Kl 10.00 ska jag göra min första tatuering =) Allt är bestämt och klart. Nu ska jag bara vänta 3 mån =P Men det går fort har jag bestämt,

Sluta tidigare

Jopp, idag fick man sluta 4.30 tim tidigare, så sköööönt. Jag och Hanna drog en sväng på stan. Köpte en tröja o lite annat. Sen hoppade jag på bussen för att åka till Frösön och hälsa på Stefan. Men det är inget för mig, utan jag får ta och fortsätta att vara singel.
Sen skulle han ner och tatuera sig så jag hakade på och åkte ner på stan igen, träffae syster yster där. Satt och väntade på att busen skulle komma. Urs jag är sååå trött.

Nu har jag iaf bestämt mig för att jag ska tatuera mig på Man´s Ruin (f.d Moas Tattoo), vart och vad också för en gångs kull. Tur att pappsen inte vet om det, för då skulle han döda mig =)
Men jag tänker varken berätta vad lr. vart försen den är gjort *fniss*
Förhoppningsvis får jag den gjord denna månad. Så får vi väl se, det kanske blir fler vem vet?

Framtiden

Ja ni, nu har jag suttit och funderat på min framtid. Funderar faktiskt på om jag kanske inte skulle passa som lärare. Vad säger ni? Dom på jobbet tycker det iaf =)

Isf blir det antingen lärare för högstadiet lr. gymnasiet. I vilket ämne har jag inte bestämt mig för, men lutar åt historia och någe mer. Nä, jag vet inte.
Har iaf pratat med komvux i Åre, ska maila en kille där och han tar det vidare till engelska läraren och hör om jag kan få göra en prövning. Isf kommer jag få göra det på distans, men jag SKA klara det. Då kan jag söka till lärare o några fler program.

jaja, kanske ska ta i jobba lite....=)

Buketräffen

Japp igår hade vi Buketräff ( för er som inte vet vad Buke är så är det ett forum för häat intresserade).

Kvällen började med en shoppning runda på wilys. Vart räkcoctail till förrätt, fläskfile, ahsselbackspoatatis o röd vins sås till varmrätt. SEn var det efterrätten ja, den skulle varit vaniljglass och varma hjortron men vi glömde bort de =)
Alla hade tidigare fått maila låtar till Radåååååån, så skulle man sitta o gissa vem det var, Det var svårt kan jag ju säga. =) Sen körde jag o Elin lite guitar hero.... DEt var rolig =)

Vi hade en jätte rolig kväll, jag va nykter för jag åkte hem mitt i natten. Vi drig vidare till festival tältet där vi stod i kö i 40 min, med en massa trängades, knuffandes o fulla määäniskor. Men in kom vi, men va jäkligt trist så Radååååååån ( jennie som vi vra hos o åt middag) drog vidare någonstans, vi andra var kvar till 2 sen drog vi oxå.

Var hemma kl 03.15 i Hallen, pughhhh va jag är trött idag.....

Tack tjejer för en trevlif kväll...

party

Jahop, i Tisdas var jag, Hanna o Jeanette ute och festade. Haha det var roligt. Började med 4 öl hemma hos mig ( i stan) fortsatte sedan med 5 öl till på krogen =O Oj va full vi vart *haha* När dom stängde så gick vi ut på stortorget oh hamnade med 2 kilar som ville köra allsång på skansen, sjöng Jämtlandssången för fulla muggar.

Men gud så roligt vi hade. Det var dock inte så roligt dagen efter, uppp på jobbet kl 8 och jag trodde att jag skulle dö. Mådde verkligen pyton, vart bättre när jag åt gröt.

Men jaja, vill man ha kul får man lite pin. =)

Hanna du är en såååååå go tjej, saknar dig på jobbet nu.

Imorgon ska vi ha Buke träff hos Radåååååånn, äta god mat. Förhoppningsvis lyckas jag lura ut några och jag sticker ner på krogen en sväng o träffar Stefan.

ä, nu ska jag käka.

Helgen

Ja, ni har inte gjort sååå mycket under helgen. Igår kom Linus hit och vi hade filmkväll. Allt slutade med att våra försök till o kolla på 4 filmer misslyckades vi satt bara o pratade hela tiden. Allt slutade med att vi drack massor av öl, vin och cider. Oj det var inte bra, Linus vart JÄTTE full och spydde  sista timmen och är bakis idag.

Vi hade jätte trevligt, låg o myste hela tiden. Inget hände, mer än bara lite mys pys. Åhhh, det kan jag leva länge på =) Han är såååå fin, go och ja såååå gullig. Gick upp och träffade han idag, pratade lite skit o sådär.

Dock har jag fått reda på att han har hittat sin tjej i Järpen, så det kommer aldrig bli något mellan oss. Sen är det för stor ålders skillnad mellan oss. Så nä jag får leta efter någon annan.

Jag skulle verkligen vilja göra som jag o Hanna har pratat om, bara dra utomlands, åka runt försöka hitta jobb, se npgot annat. Men jag vill inte lämna Hallen heller. Allt blir så svårt när jag känner att jag vill inte här ifrån, bara bort från ALLT annat.....

Nä, nu ska jag dränka mig i min tankar. Ma råkes!

Jävla råtta =)

Nyss smet rått jäveln ut ur buren. Hittade tidigare idag ena dörren till buren öppen 3 cm. Tänkte då äh, dom har inte tagit sig ut. Tjii, fick jag. Gibbs smet nyss ut o då var den 3 cm öppen ( sitter fast med en hake), de var rena turen att jag gick till toaletten och upptäckte det. Då sprang han runt i köket. puh, han var iaf inte svår o hitta. Så antagligen smet han ut tidigare idag oxå. Men sen gått tillbaka till buren. *suck*

Så nu har jag suttit och gjort så att dom inte ska ta sig ut. Kommer dom ut nu ja då är dom smala. Var tvungen och använda nyckel ringar och fästa. Men dom är söt. Alec hade iaf stannat kvar. Han ligger mest och sover. Är lite orolig att han inte äter. =(
Såg nu att han stod och åt iaf *Jippie* Då behöver jag inte oroa mig något mer. Var tvungen o gå in o se vad Gibbs höll på med =) Den lilla rackarungen!

Båda verkar dock vara dåliga på och dricka.
Dör den ena så vet jag int ehur jag gö, är inte lätt och släppa in en ny hane tillsammans med Gibbs. Gibbs är iaf pigg och hittar på massa bus, tömmer ut mate och sprider runt den i buren, klättrar, och bygger bon =)

Kolla visst är dom söta. =)

Gibbs                                                   Alec

                   

21 år idag

Japp, idga blev man 21 år. Oj kan inte fatta att jag är sååå gammal =P

Dessutom åkte man på jobbet, men åkte hem efter 45 min då jag är förkyld o har feber =( Men annars lever man väl. Urs, har inte råd o vara sjuk. Men ack de får väl gå.  Ska fan ta tag i min ekonomi, jag är fattig. Ska säga upp allt jag inte behöver. Sen har Telia dragit 700 spän från mitt konto trots att jag redan betalt in den fakturan förra ånaden *grrr* men då bör jag ska få 700 spän någon gång denna månad.

Ska sluta ringa så jag får lägre räkning =), sen ska jag skaffa sån där kassabok så ska jag bokföra ALLA mina inköp. =)

Jaja,nu ska jag kika på film. Ska ta upp en råtta o sitta o mysa med Alec. Men dom pissar bara på mig *hahaha*

seg dag

Urs, vilken seg dag. Har bara jobbat i 2 tim *suck* är hungrig, less, ont i halsen, irriterad och trött.

Allt detta gör att det inte är någon bra dag =(

Hmm, snart närmar de sig Alla hjärtans dag, hmmm undra om jag ska skicka en ros till darlingen. Äh, tror inte att jag gör det. Lr. ja jag får se. =)

Imorogn blir man gammal, fyller hela 21 år. så igår vart det tårta hos grannen *mums*.

Idag ska man hem till pappsen o kanske få mer tårta o sen ska man rida ikväll. Funderar på om jag ska ställa upp i programridningen, men bara om jag får rida Kavvan. Funderar på o rida LB o LA, kanske tom LA:5.

Äh, vi får väl se =)  Nu ska jag jobba.

En lång dag

idag. KLev upp runt 9. Åkte iväg till pappa för att ta hans bil till Gällö. Jäklar vilket dåligt väglag det var, massa drivsnö så man var tvungen o köra på fel sida av vägen.

Min första anhalt vart hos Karolina i Fjällsta, skulle rida hennes häst. hmmm, de gick väl inge vidare direkt =) Men det var en trevlig liten hingst =)

Sen bar det iväg för att hämta mina små älskade råttor, åhhh va dom var söta. Sen bar det iväg hem, åkte o köpte pizza orkade inte laga mat.

Visade grannen o hennes barn råttorn, dom vart helt frälst. Sen gick jag upp på pisserian och tog 2 öl. mums!  Jimmy o Linus var där. åkte sen skoter hem, lr. ja till Linus. Satt där och kollade på Dark Water, fattade nada av den filmen =S Både jag o Linus höll på o somna.

Bästa repliken idag var.
Jimmy; Ja men när ska ni gfta er då? Kollar på mig o Linus
Jag; In your dreams =)

Hahaha, fick jobb på pizzerian om jag ville, dom tyckte att jag skulle lära dom att laga mat. Olika såser osv. Så han ville att jag skulle jobba fre-lör mellan 17-20, hmmm vet inte. Någon gång kanske, så länge jag får betalt så. Så han ville att jag skulle komma någon dag så fick vi "disskutera" deras meny.
Äh, vi får väl se =)

åhhh, va du är söt, mmmm en riktig läcker bit. Saknar dig redan.....

Affiliator.com
RSS 2.0
Gratisgodis.se


Student.se
GratisBio.se




Busring.se