helgen

Ja ni, helgen har man spenderat hos Anders =)
Jobbade i fredas slutade 4 o anders 7. så jag gick en sväng på stan, shoppade kläder fö 1000 kr sen julklapp till syster för 300 kr.
Sen gick jag upp igen på jobbet o jobbade i 1½ tim. Somnade som ens tock redan vid 10 på fredan. Dess värre vaknade man kl 9 på lördan =O Vart en slapp dag. Spelade lite cs o sånt.

Jag o Anders åkte hem till pappsen för att fira honom på söndan eftersom pappa blev hela 53 år i lördas. Massa gott vart det. Åkte "hem" o spelade ännu mera cs o seplade spelet "med andra ord" jag o Anders vann, första gången i Anders historia tydligen =)

Suck. Somnade inte försen kl halv 3 i natt.. dödstrött är jag. Dessutom mår jag jätte dåligt nu, mår illa så in i helvete.

jaja... ska käka nu...

Uppsala

Igår natt kom man hem efter 5 dagar i Uppsala. Jag, syster o Tindra (hunden) åkte ner med tåget på torsda eftermiddag. Tror aldrig dom som satt i våran vagn har haft de så roligt på en tågresa förr.. Jag o syster bara flummade oss, hade allmänt kul. Satt o spelade spel snacka massa skit mm.

På Fredagen åkte vi in till mormor som var vår anledning till att vi åkte ner då hon inte har långt kvar. Kändes skönt o få träffa henne. Var där hela dagen.
På lördagen forade vi lillasyster som fyller år idag. Fick lite paket mm. Tror hon var rätt nöjd med tröjan jag gav henne. Vart massa gott, tacos, chips o sjöng sing star.

På söndan vart det att vi åkte på ikea. Hittade en snygg soffa jag vill ha. Åkte o hälsade på morbror, han vart jätte glad. Åt på Dragons (kina mat) o sen åkte vi till mormor o spelade bingolotto. Fast jag åkte hem tidigt orkade inte vara kvar.
De va sista dagen jag träffade mormor, o antagligen för ALLTID känns tungt o tänka så. Men vad ska jag göra.

Syster o Tindra åkte hem på månda morgonen. Jag avrt kvar till Tisdan.

Så igår landade man vid 24.00 på natten. En tuff landning vart de. De var tveksamt att vi kunde landa.

O vem står inte där. Jo min älskling!!! De trodde jag aldrig. Han slutade jobba kl 21 men satt kvar på jobbet till 23.30 (jobbade gratis) o vi stänger kl 22.Han är för gullig o snäll. Trodde jag skulle få ta bussen ner på stan o sova där ensam. Men icke åkte hem till Anders o njöt istället.
Han är så mysig, låg o höll om mig hela natten. Kände mig trygg som om ingen/inget skulle kunna göra mig illa. Kunde inte somna heller, somnade väl runt 2-3. Var så glad över o få träffa han igen. Har verkligen saknat honom, mer än vad jag trodde faktiskt.
Han är verkligen helt underbar, mina förra pojkvänner har inte alls varit som han. åhhh, de går inte o beskriva, mer än att jag verkligen tycker om honom av hela mitt hjärta.
Hans familj är trevlig och snälla, hoppas bara min familj tycker lika bra om honom som jag gör. Fast de vet jag att dom gör, så länge de inte är någon skit stövel så tycker min familj om mina pojkvänner. Hoppas bara Anders tycker om min familj =O

Imorgon är de exakt 1 mån sen han kom hit för första gången på dejt, första gången vi kysstes mm. Visst har vi träffats på riktigt o flörtat med varandra. men de va första gången de hände något på riktigt.
Vi träffas juh nästan varje dag eftersom vi jobbar på samma ställe o dessutom på samma uppdrag.

Nu villjag att han kommer hit =) Saknar honom redan..  Gahhhaaaa..... Hoppas han följer med hem till pappa på sönda. Ska fira han då. Fats pappa fyller egentligen år på lörda men ingen kunde åka in då =)

Helgen

Jo jag jobbade i fredas en lugn dag. Sen kom Anders o hämtade mig. Åkte o handlade sen vidare till mig för att äta fläskfilé =) De är så gott, tror iaf att Anders tyckte det var gott.
På kvällen satt vi bara o tog de lugnt kollade på tv, spelade lite tv spel.
 
Igår var jag hem till syster o Marcus, kollade lite på valparnasom nu är jätte stora. Var även ute o gick med 7 av dom=)
Någon som känner för att vilja ha en valp. Finns både hanar o tikar. Blandras med underbara föräldrar, några r hel svarta, vissa med lite vita tecken, 4 valpar är mer vita än svart.
Om dom inte säljs så måste syster avliva dom då dom redan har 2 hundar, de skulle ite vara så roligt då de verkligen är helt underbara valpar och så himla fina. Vill själv egentligen ha en men de går inte. 

Idag blir de väl slappa lite, tänkte gå ut på en promenad med grannen Eva. Sen vet jag inte vad som händer =) Skulle vilja rida med hästarna har inga broddar. =( 

14 timmar

Japp igår jobbade man 8-22.. snacka om jobbigt, skulle bara jobbat 8-16 men dom frågade om jag ville jobba över... vad gör man inte för extra pengar. Anders jobbade oxå till 22 så jag åkte med han hem o sova där.

Långtur

Idag var jag o Agneta ute på en riktigt långtur med  Herodes o Sluggo. Så härligt, pigga hästar som mer än gärna ville galoppera.
Lite komiskt var när vi skulle ta oss över ett dike. Sluggo hoppar över, dessutom jätte stort sen tvär vänder han o jag höll på o flyga av. Som tur var så missade jag en av tallarna (annars hade jag kört huvudet rakt in i den) o sen på andra sidan höll jag på o slå i en tall igen.
När vi skulle över igen så fick Agneta ta över. Hoppade av så fick hon leda han över. Kände inte för att flyga in i en tall igen. =) 

Men allt gikc bra var äl ute i 2½ tim sen vart de fika inne hos Agneta o Lars. Dom berättade lit eroliga saker dom varit med om =) När de gäller matlagning då.

Fredas red jag på ridplan. Åhhh va han gick bra Älskar verkligen den hästen, trots att han är stark o busig  gärna vill galoppera. Vi tränade öppna,sluta o skänkelvikningar m. lite hjälp av Agneta, i slutet gick han verkligen toppen. Gick i fin from o vi lyckades göra många fina öppna, sluta o skänkelvikningar. Men de var juh så  halt på ridplan.

Igår var jag hos Eva ( min granne) käkade massor va godis o umgicks med henne o hennes barn. Så roligt o ha någon o prata med o umgås med här. blir juh lite ensamt. Hennes 2 åring avgudar mig, hon kutade när hon hörde att de var jag o slängde sig i min famn.

Satt o spelade kort med barnen sen tittade jag, eva o Linus lite på tv. Vid 12 var jag döds trött o gick hem =) Hatar o gå när de är mörkt, o framförallt när jag mötte några som var utklädda o fulla.

Så de har varit en helt OK helg, saknar dock pojkvännen! Tyckte han kunde kommit hit i helgen. men icke sa nicke.

Affiliator.com
RSS 2.0
Gratisgodis.se


Student.se
GratisBio.se




Busring.se