Skoter köp!

Nu, äntligen har jag köpt mig en helt egen skoter! Vart en, Ski doo formula 500 De l 1998. Så nu ska det bli köra av, längtar till nästa söndag då det förhoppningsvis är bra väder och jag kan köra den lite.

Killen ajg köpte dne av kom för 1 timma sen och lämnade den hos mig. Snällt av han att köra hit den från Ånn hit till Duved (han skulle ändå hit så). Jag tror, hoppas iaf att jag har gjrt ett riktigt bra köp. Skotern är fin, välvårdad och en hel del är bytt. Snäll som han var så bytte han även bakljuset vars glas var paj innan jag köpte den. Mattan är lite sliten, men ska köra på den i år sen får jag köpa en ny. Sen ska jag köpa nytt tändningslås då han hade råkat knäat sönder nyckeln till den. =)
Skotern lyckades jag pruta ner från 21000 kr till 19500 kr.

Ska kolla på en hjälm och ryggskydd (som jag även kan ha till mc åkning i sommar) på lördag.

Nu är det inte mycket som fattas i min fordonspark, bara en hoj och en havremoppe =D

Haha, mamma blir galen på mig som köper en dyr sak efter den andre, men jag ha velat haft en skoter i 6 år och nu hade jag chansen att köpa en, och då tog jag självklart den =D

Alla som frågat om dom får köra den, kan glömma det ;) Jag lånar inte ut den till någon, ska någon köra sönder den så är det jag. Jag skulle bli fly förbannad om någon gjorde minsta lilla buckla på den ;) Så det kan ni glömma. Men det finns ju iaf 2 andra skotrar som ni kan åka på (dock av sällskap av ägarna till dom), min är för kot så den går det inte att åka 2 på. Så nu är det bara att komma och åka =D





Inte min skoter på bilden, men nästan en exakt likadan =)

ett tag sen

jag skrev nu.

I veckan har jag haft utbildning på nya jobbet. Gått ritkigt bra, vi hade prov (tillbaka till skoltiden) och jag var den som hade högst poäng 70 av 73, och dessutom så fick HELA gruppen VG, det har aldrig hänt tidigare oftats har något kuggat. Sen i fredags tog jag mina första samtal (med en bredvid mig), på första samtalet lyckades jag uppgradera en kund från 2 mbit till 50 mbit, då kände jag mig stolt =) Men han tyckte jag skötte mig bra och var riktigt duktig.

Så imorgon börjar man 9 (sovmorgon) och då blir det första dagen på riktigt och massa samtal ska tas. Ska även flörsta emd älsklingens mamma (som jobbar på bank) och se om jag kan få ett tilläggs lån på 20.000 kr. Så får vi se om min dröm går i uppfyllelse eller inte. Men med min otur så lär jag inte få lånet (även fast jag borde få det, eftersom jaguppfyller alla krav och redan har ett godkänt lån hos dom) *suck*

Nu är Tinra här hos oss, och ska vara här tills jag ledsnar på henne, haha. Finns hundgårdar vid jobbet så jag ska se om jag vågar släppa henne där i veckan. Annars är juh Staffan hemma och kan gå ut med henne, annars får jag åka hem på lunchen.

Pratade med Elin idag som är nere i Schweiz. Fy fan vad jag saknar dom, kändes konstigt och prata med henne och själv inte vara där =S
Hon tyckte jag skulle komma ner till dom och vara där i 1v. Vi får väl se i slutet av säsongen hur det blir, annars kommer hon ju upp i slutet av april =)

Nu ska jag ta och kolla på film igen =)


nytt jobb!

Japp, här går det undan. Kom hem igår från schweiz och på måndag börjar jag mitt nya jobb =D Tog typ 5 min att få jobbet eftersom jag jobbat med kundtjänst i 2 år. Ska jobba på comhems kundtjänst här i Åre. Får ev. samma lön som på Aditro men han skulle försöka förhandla upp lönen lite med huvudkontoret eftersom jag har rätt "lång" erfarenhet.

Känns skönt att slippa oroa sig för pengar och att behöva gå på A-kassa som pojkvännen (lr. ska jag säga sambon) gör. det räcker med att en av oss gör det, fast han har jobb from maj igen och får lite timmar då och då. Har juh flyttat till duved, lr. ja det är väl inte officiellt ännu. Jag bor här och betalar hyra men står inte skriven här.

Nu ska vi käka mat från Surjämten tillsammans med Örjan. Sen ska ajg slappa hela kvällen, imorgon blir det en tur till stan med syster =)



Affiliator.com
RSS 2.0
Gratisgodis.se


Student.se
GratisBio.se




Busring.se