Need to write in English

I just found out that I got some friends from Australia, Norway, Denmark, Finland, Ireland and England that want to read my blogg, but they just can´t because they don´t understand swedish. So now I´ve to write in english, hope you all will understand me =)

Today I went for work, realized that my body is perty mangle, I got bruises all over my body, and it feel like I´ve break one of my ribs and my thumb, I can´u use the thumb. But I´m perty okej, haha, except that I can´t laugh, eat, sit, stand, go and so on. But I don´t care about to go and see a doctor, that´s to much. *laugh*

Haha, perty funny today, I got a customer denmark and I almost understod her, I´m so surprised. Before this weekend I didn´t understand danish, but now I´m almost perty good at it. =)

This is not going so well, I´m writing so bad in english. But that´s life, haha

See you soon, need to go and have dinner.  

Bye

Freeride helgen i Åre 2008

Fredag;

Anländer till stugan, men det är fan ingen där. Ringer Maria och hör vart dom är, visade sig att dom inte ens kommit till Sundsvall. Lyckades iaf övertala min kompis och hänga med ut. Så jag åkte och hämtade henne, gjorde mig iordning och förfesten började.

Maria och Ellis anländer run 23.30, skyndar oss ut på krogen. Vart ett besök på Wersen´s. Såg A där men vågade inte hälsa, han satt med någon brud och höll på Han var så jäkla fin.

Men vi lyckades iaf ragga upp en efterfest. Drog först till Mörsil för att hämta några som skulle med,visade sig sen att dom inte skulle med. Drog till undersåker på efterfest Skit tråkigt va de,satt och spelade kort
Drog hem sen och fort i sängen.

Lördag- Roligaste dagen
Vi skulle egentligen åkt skidor på lödagen, men ingen av oss orkade det så vi låg och slappade till kl 14. DÅ drog vi in till åre, käkade och tittade på Carlsbergs afterski och massa prisutdelningar, drack öl och hade det trevligt i solen.

Skickades några sms till A och han ville ha en bild på mig, men jag total vägrade Tror inte han vet vem jag är ännu

Drog hem sen och började fixa käk, förfesten började. Haha, det roligaste var att våran Tv inte funkade och vi ville kunna se på tv. Så såg vi att grannhuset hade tv, så vi gick dit och frågade hur dom fick i gång den, och en kille hjälpte oss. Bjöd in han o hans kompisar på förfest

När kl närmade sig 22 så drog vi ut till krogen. Gjorde ett första stopp på Dahlboms där vi träffade 2 jätte trevliga danskar som kommit upp samma dag. Vi lyckades få med dom på Wersen´s och sen på efterfest.
Så vi drog vidare till Wersen´s och fy fan va roligt det var. Kasper ( en av danskarna) var så jävla packad, och höll på o hånglade med både mig och dom andra 2 .
Såg A där oxå, Kasper stannade och pratade med A, så jag tog tillfället i akt och sa typ bara " Haha, du känner inte igen mig va?" Fick svar " nä, det gör jag inte ", " Hmm nä, jag förstod det, men det var inge viktigt" 

Iaf, vi hade så jäkla roligt. Danskarna var hur snygga som helst , Framförallt Nikolaj. Tyvärr hade juh Nikolaj flickvän, men vi hade värsta djupa samtalen, om problem mm. Riktigt schysst och trevlig kille.

Haha, Kasper sprang runt och visade sitt arsle för folk, Jag coh Nikolaj låssades att vi inte kände honom

Men aif, vi vart bjuden på öl mm. Sen skulle vi dra, men Maria var tvungen och köra hem dom andra först. Så jag, Nikolaj, Ellis o Casper stod och väntade på Maria, käkade lite på Max. Bara hade det lite trevligt.

Vi drog iaf och hämtade en jäkla massa öl hos danskarna, drog sedan hem till oss och festen började. Jag satt mest och pratade med Nikolaj. Kasper hälllde ut öl över hela vårat golv

Kasper ville ha sex med både Ellis och Maria, men dom total vägrade Iaf, så gick jag och Nikolaj och la oss, hade en våningssäng så han sov överst, och vi låg och pratade i någon timma om allt mellan himmel och jord, riktigt trevlig paratstund. Sen somnade vi som stockar.
Från början tyckte jag att Nikolaj verkade vara lite av en snobb, men han var juh skit schysst.

Haha, vaknade kl 10 imorse av att Nikolaj ligger och pratar i telefon och försöker väcka Kasper. Efter någon timma kommer Kasper upp och säger

" Men va fan vi är juh hemma, varför ska vi upp redan och vaddå åka hem?" Haha, Nikolaj fick förklara 2-3 ggr att han inte alls var hemma. Sen utbrister han " Va fan är det här för brudar", Nikolaj skrattade bara och skakade på huvudet.  Kan juh tala om att han var jäkligt full på natten.

Iaf så bestämde jag mig för att åka skidor med Kasper och Nikolaj. Åker till deras stuga för att byta om och vi går til backen.  Vi skulle åka 200 m ner till liften för att köpa liftkort, tro inte på fan att jag ramlar i full fart. Min bindning satt inte fast så jag tappade skidan, varpå den flyger rakt in i huvudet på mig och jag får staven i revbenen som sen träffar hakan och hjälmen.  Aj, aj, sa jag bara. Hade snö överallt, kallt och blött var det.
Visste inte om jag skulle skratta eller gråta. Gentlemanen Kasper plockade upp alla mina grejor som låg över hela backen och vi åkte ner igen. Haha, nikolaj kollade lite konstigt på mig. Men det var världens puckelpist i backen och socker snö, mina skidor är inte gjorda för det.

Iaf så köper vi liftkort., tar sitt liften upp (hatar sittliftar, är livrädd för odm) Tar en till lift längre upp och åker mot Rödkullen. I Gästtrappet så åker vi ner, går skit bra till en början. Dom åker före, tror du inte på fan att jag flyger igen och gör världens faceplant, har snö överallt och är dyngsur ( regnade ut oxå). Beslöt mig för att åka till deras stuga och sen dra hem, då detta inte var min dag. Kan kanske bero på all öl jag drack igår oxå.

Så snälla som dom är så följde dom med, bar mina grejor ner till stugan och vi satt där o pratar tills Maria och Ellis kom.
Satt och hade lite trevliga disskutioner, kan ju säga att jag skämdes något fruktansvärt, här har man åkt skidor i 18 år och ramlar 2 ggr på loppet av 1 tim. Har aldrig hänt förut, dom var juh skit duktiga på snowboard. Men men, dom sa att det inte var någon fara, men det var jäkligt pinsamt och sen stå med ett liftkort för 350 kr och bara åkt 2 ggr, haha.

Fick iaf Nikolajs nr, då jag kanske ska gå ut på torsda tillsammans med dom, är juh "Summerparty" då. Så jag fick iaf hänga på dom o sova där, dom är så jäkla snälla och trevliga.

Va rätt kul, jag fick prata engelska hela kvällen och idag. Iom att jag inte fattar danska o dom förstod inte så bra svenska. Men på något mysko sätt så förstår jag danska rätt bra nu, har tom lärt mig några ord. Dom va imponerad av mig som läde mig så fort =P

Fick berömm av Kasper och Nikolaj, att jag pratar bra engelska, hade dom inte vetat att jag avr svensk skulle dom tippat på att jag kom från ett engelsk talande land.

Åhhh, jag hade så jäkla roligt, hoppas på att jag kan gå ut på torsda, men man måste vara utklädd

Dessvärre tyckte inte plånboken om denna helg, spenderade 4000 kr
Så nu har jag nästan inga pengar kvar. Men men, det får gå ändå.

Jag hoppas verkligen att jag får träffa danskarna igen, stört sköna människor verkligen.  Så himla trevliga, dom tyckte inte att jag förstörde deras skiddag utan att dom hade haft det jätte trevligt och skrattat åt mina vurpor.

Dessutom var odm snyggt klädda, precis så där lagom. Stor hood tröja, lite baggy brallor men inte för mycket och t-shirt.  Nikolaj har tidigare åkt wakeboard för massa företag och känner folk som kör för olika företag så han har typ svindyra kläder mm som han får gratis lr. betala en mindre summa för dom

A skippade jag iom attt han hade samma brud båda dagarna och jag vart lite less. Men jag hade fruktansvärt roligt ändå. Den bästa helgen på väldigt länge, önskar att jag kunde spola tillbaka tiden igen och återuppleva lördagen igen iaf. Den dagen var verkligen bäst, kommer sakna det.
Måste bara komma på något och klä ut mig till torsdagen,

Här kommer iaf lite bilder från helgen

image43

Kasper

image42

Marcus och Ellis

image41

Nikolaj

image40

Kasper

image39

Kasper

image38

Ellis

image37

Maria

image36

Nikolaj

image35

Nikolaj

image34

Marcus i Ellis kjol *skratt*




sjuk

Japp, jag är riktgt sjuk nu. Har världens förkylning, bara snorar och har feber, fryser/svettas och har en tennisboll i halsen.
Är hemma idag och kurerar mig, så jag kan åka till Åre i helgen, ska försöka masa mig till jobbet imorgon iaf. Måste kurera mig lite, dricka varm the och äta soppa så jag blir frisk snart. Kanske köpa sig lite c-vitamin.

Åhhhh, jag hatar och vara sjuk, dels för att jag förlorar pengar och sen är det inge roligt och bara vara hemma.

Jaja, kunde inte somna efter att grannen ringde mig och undrade var jag var.

Ska försöka sova lite till nu.

Måndag

Japp igår red jag lektion ute i solen. Va skönt det var, men jobbigt. red Cocio. Vilken underbar häst, när jag gör rätt så går hon toppen bra. Fick henne verkligen i form, kände hur ryggen sköts upp i luften.
Vi tränade på böjt spår i skritt och trav. Gud vad jag älskar den där hästen.
Skulle egentligen ridit Zenin *blä* men det visade sig att hennes sko var trasig så då fick jag ta Cocio istället *jippie*
Ja, i vilket fall som helst så gick lektionen verkligen jätte rba, hoppas jag får rida henne nästa vecka oxå.

Nu måste jag jobba, fast jag slutar om 1 tim 45 min. Ska ta bussen till järpen och därifrån buss till Hallen. Haha blir en omväg men kommer hem betydligt mycket tidigare iaf. Ska nog städa och tvätta.

Ska ju till Åre till helgen och kika på freeride helgen och festa *jippie* Ska iaf bo emd 2 st tjejer från uppsala som jag aldrig träffat tidigare men dom evrkar iaf trevliga. Ska antingen bo på fjällbyn lr. i Björnen. Ska se om 2 killar oxå vill hänga på= billigare. Ev. skulle jag få en slant av pappa för boende då han verkligen tyckte att jag skulle åka iväg och göra något annat. Få se om det blir någon skidåkning, har egentligen inte råd sen är juh pjäxorna störda. Den helgen kommer gå på MINST 1000 spän, men det kommer nog vara värt det.

Jaja, nu måste jag jobba.......
Detta kommer bli hur kul som helst, massa folk och snygga kilalr, haha, längtar!!!


image30

Ont i hela kroppen

Igår så gick jag, grannenoch hennes barn till hamnen för att grilla. Solen sken och det var varmt som fan =) Solade lite, sen kom jga på den briljanta idén att jag skulle hoppa från kanten av hamnen ner i snön.

Startade emd att bara hoppa för att kolla så det inte var någon snö. Jäklar va långt ner det var =) Skulle pröva mig på en safety grab, ja det gick juh toppen. Sen tyckte lInus och grannen att jag skulle testa 180 ( alla trick utan skidor) Ja det gick juh bra tills jag landade *hahaha* gjorde illa fote och käken bara knäcktes till. äh ett nytt försök tänkte jag då. Körde först en mute grab, haha ja det gick juh inte bra. Mina byxor lyckades gå sönder mellan skreve *hahaha* Jäkla skit byxor. Körde iaf på en till 180, tror i inte jag landar på isen i stället för i snön, så då gjorde jag illa foten ännu mera *hahaha va jag är dålig*

Ja, det vart iaf slut lekt då. Vill juh inte lyckas bryta benet eller något, men det var skit kul. Idag har jag ont i min nacke som jag oxå sträckte när jag landade på isen och i någon muskel i ryggen som jag oxå sträckte. Jaja, vill man ha kul så får man lida ibland.

Lyckades bränna mig i ansiktet oxå, jäklar va färg man fick =)

Men det va en riktigt rolig dag iaf, med massa tokiga saker som hände.
Imorgon måste man jobba igen *vill inte*

Sen får jag reda på om jag får lgh i Järpen imorgon *vill ha*

Måste ta mig i kragen och anmäla mig till taxi leg, ska juh föröska säsonga uppe i Åre nästa år. Kan alltid va bra och ga taxi leg då. men i första hand vill jag ha ett lift jobb, så man får vara ute hela tiden =)



Nu var det länge

sen jag bloggade. har inte orkat. =)

Ja helgen avr rätt trevlig. Syster kom till mig på fredagen,, vi hade lite syster städ kväll och mys pyste bara. På lördagen blev det skidor. Åkte upp med bussen, hyrde twintips, ville pröva och åka lite på sådana innan jag köper ett par salomon thruster lr dynastar "nothin but trouble" nästa år =) Hade skit roligt, åkte baklänges och tränade på 180 i backen.

Efter någon timma kom kusinerna till Högis, så då fick jag aif lite sällskap. Men satan va jag fick ont i fötterna. Men jag överlevde.

Efter någon timma åkte vi till bydalen för att leka i parken =) Fasike vad roligt det var. haha, jag och elin stod där uppe och i frågasatte om vi verkligen skulle åka i parken =) Det kom massa folk hela tiden så vi vågade inte köra just då, haha. Avvaktade en stund, men sen bar det iväg, först Elin och sen jag, fan va roligt det avr. Tänkte försöka ge mig på en safety grab, men sket i det då jag hade för hög fart. =P

Men nästa år ska jag börja lite mer i parken, längtar som fan efter nästa säsong. Men ahr ebsluts ångest om ajg ska åka i Bydalen lr. Åre. Säsongs kortet kostar ändå lika mycket. Om jag åker i Åre får det nog bli parken i Rödkullen *hahaha* Till Bräcke vågar jag mig inte, iaf inte än på ett tag. =)

Men det känns lite konstig och börja emd newschool när man är 21 år, och bara åkt i pist i 17 år. Mitt mål är och bli så bra jag kan. Har ledsnat lite på skidåkning eftersom det itne är någe roligt och åka upp och ner, därför vill jag pröva på newschool.
Tråkigt bara att man inte har så många kompisar som håller på med det, har bara en och det är min kusin på 12 år. Vilket kanske inte känns så lockande, men lite tips kanske man ka få av honom iaf =)

Nästa år blir en dyr säsong. Ska köpa mina nya skidor vilket kostar 4000 kr och sen ryggskydd och lite nya skidkläder, har juh inga. Sen säsongskort på det, sen ska jag även flytta till sommaren. Hoppas jag lyckas sälja bilen för det jag vill ha för den, och sen får man juh lite på skatten oxå =)

Sen har jag som mål att gå ner minst 15 kg innan nästa vinter vilket innebär att jag ska sluta med snus, godis, läsk och chips, sen ska jag ut och gå minst 20.000 steg/dag, sen cykla så ofta jag hinner.
Nu vill jag att vintern ska fortsätta =)

Någon av dessa skidor ska jag köpa.

Salomon Thruster
image28


Dynastar Nothin but trouble

image29

sjukt sköna och snygga skidor =)

Sthlm

Japp, då var man här nere igen. anlände kl 21.15 till mammas hus.

Haha, plingade på ( ingen visste att jag skulle komma) lillasyster öppnade, hon såg måttligt chockad ut, så ajg började gå in och hon bara ryggade hela tiden. Hon såg inte att det var jag, sen utbister hon " vad fan gör du här????", mamma kommer ut och ser lika chockad ut som syster.. haha det var riktigt kul.

Nu ska man vara här och roa sig till på måndag, då flyger man hemmåt igen =) Sån otur som jag för med mig, så är det dåligt väder här nere. Är mulet och regnar *suck* Jag som hade förväntat mig vår, strålande sol. Ack så fel jag hade, den finns juh tydlignen i norra Sverige.

På fredag kommer Hanna ner, dock inte hit men till Sthlm iaf =) Får se om man hinner träffa henne på lördag lr. nått.

Så skönt och få åka bort, bara vara och slippa jobbet. Känns dock lite komiskt, att jag bara varit hemma 1 v och nu är jag här igen.*hahaha*

Nä, nu ska jag på affärn och sen spela lite mer guitar hero, fan va lätt easy är. Sjukt tråkigt, men snart är jag uppe på medium igen =)

Sthlm

Here I come. Åker om några timmar ner till Sthlm igen. *tyst* Mamma vet inte om det =)

Har 1 v semester nu, va så less på och jobba, jag behöver vila mig lite. Så då drar jag tills thlm, förhopningsvis kan jag träffa Hanna där till helgen =)

Bloggar senare, har inte tid nu.

Affiliator.com
RSS 2.0
Gratisgodis.se


Student.se
GratisBio.se




Busring.se