Shoppat

Idag vart det en resa in till åre för att kolla på en väska, hem kom jag med 3 tröjor och ingen väska ( ska köpa den senare), haha.
Köpte mig en Volcom tröja för 1000 kr, skit snygg. En Åre tröja för 300 kr och en Hurley tröja för 400 kr som egentligen kostade 800 kr =) Så nu har jag ytterligare 3 hoodtröjor att hänga in i min garderob =).
Ikväll blir det Folkan i Mörsil tillsammans med syster, maria och Agneta, det blir trevligt.

Igår hände en mindre trevligt grej, skulle elda i öppnaspisen i stugan, det är glas runt hela. Så står jag och blåser på elden och hör ett pipande ljud, då visar det sig vara en fladdermus där inne. Rädd som jag är för fladdermöss så stängde jag igen luckan i ren panik och vägrade öppna den igen. Jag tyckte såååå synd om den, då den verkligen såg ut att ropa på hjälp och jag fick så dåligt sammveta för att jag inte försökte rädda den. Så den dog i öppnaspisen =( Den var inte söt för fem öre, lr. jo lite men den var emr äcklig än söt. Känner mig som värsta djurplågaren.

Nu är det

exakt 3 mån kvar tills jag slutar på jobbet *längtar* och det är exakt 3½ mån tills jag sitter på flyplatsen i Zürich.

Men fan vad jag kommer sakna alla =) Framförallt HAN.

Lägenheten är iaf klar, Linus ska hyra den i 2a hand i 1 år. Så får vi se hur det blir sen. Härligt att få ha kvar lgh då den är så fin och perfekt läge, så då har jag något att komma tillbaka till iaf. Dock så får jag inte den försen 1 dec 2009, men det får gå ändå =)

Nu rä det bara lite kvar att fixa, pass bla och shoppa lite nya saker till resan =)

FAN!

Jag kan inte sluta tänka på dig, varje minut önskar jag att du vore här så jag får höra din härliga röst, se dina ögon som är fulla av bus och få se ditt underbara leende. 
Saknar dig natt som dag, sitter och väntar på det där sms:et som jag vet aldrig kommer. Du är den goaste och underbaraste person jag träffat, så jäkla snäll och rolig!
Åhhh, jag vill inte vara kär i dig, då jag vet att det aldrig kommer bli vi. Livet suger just nu!




Mitt liv är lika dyster och grå som denna gränd är.

Säsongen i Davos

 Davos- Högsta belägna staden i Europa.

Så nu har jag sagt upp mig från jobbet, så jag slutar den 28 november =) Ska bli skönt med några dagars "ledighet" innan jag åker ner den 12:e dec. Men man ska flytta innan 1 dec då lgh är uppsagd, packa, träffa allihopa och säga hejdå. Sorgligt kommer det bli, men man är ju tillbaka efter 4 mån, men kommer kännas konstigt att för första gången i ens liv INTE åka i Bydalen under vintern. Sen ska man hinna fira lite jul oxå hos pappa först, sen hos mamma.
Stackars mamma som får kliva upp kl 04 för att köra mig till flyget, hoppas hon får ta Kenneths bil annars får vi aldrig plats. Packningen kommer ta upp halva bilen. =)

Resan ska bokas när jag kommer hem så det är klart. Sen ska det fixas pass så jag har ett pass under hela tiden där borta.
Sen ska det shoppas saker, måste köpa mig en bra trunck, så det blir en Dakine Split roller 120 L för 1500 kr =O Även ett nytt skidfodral ska shoppa, Dakine Concourse Double för 1800 kr =O Ska ha med mig dubbla skidor hem från Schweiz, men vill ha skidorna bra förpackade när jag åker ner så dom inte går sönder =D Men ajg hoppas på att jag får någon av väskorna i julklapp, annars blrid et dyrt =)

Har pratat med 2 grabbar som oxå ska jobba på samma ställe, dom ska bo på restaurangen så vi blir några iaf som bor där uppe =) Vi åker ner samma dag, men dom från Göteborg så dom landar 14.15 och jag landar 9.15 så jag hade tänkt vänta in dom så vi kunde åka tåget tillsammans till Davos, så slipper Josefin (ägaren) åka flera gånger på bara några timmar.

Åhh, vad jag längtar nu! Bara 3 mån kvar. *jippie*

Dom som vill läsa om min resa i Schweiz kommer kunna göra det här ( Ev. kommer jag starta en ny blogg), och sen kommer bilder läggas upp på bilddagboken.se ( Samma namn som bloggnamnet här).

Dikt




"Loving you means more to me than words could ever say.
You´re the warming ray of sunshine that welcomes each new day.
You´re the singing of the swallow that welcomes in the spring.


Without you close beside me life just wouldn´t mean a thing.
You´re as gentle as a summer breeze upon the morning mist.


As fragrant as the morning dew by which each rose is kissed.
When all around is darkness you brighter up my life, brighter
Than the brightest star that lights in the sky at night.


You´re looked forever in my heart, I´ve thrown away the key
there could never be another love as great as you and me"


Helgen

lite sent jag vet, men har inte orkat uppdatera tidigare.

Helgen var lugn och skön, hade Tindra med mig till stugan. Min lilla sötnos, hon är för go =) På lördagen åkte jag och ed en sväng, lr. ja nästan 2 tim. red hela vägen ner till Hallen och runt i byn. Det var så härligt väder och jätte skönt ute. Sen på kvällen tog jag en öl och njöt av ledigheten. Första gången på 5 mån så lyckades jag fånga han på första försökten *hurra!!!*

Söndagen vart det ytterligare en långtur med Agneta. Vi red hela vägen ner till Våge och badade lite. testade ett nytt bett på Sluggo, det funkade jätte bra. Det gick tom att trava bakom Akke, vilket brukar vara en dragkamp annars med annat bett. Men det gick så bra så, ytterligare en lång tur på nästan 2 tim. Fint väder och härligt med lite sällskap.

Linda på campingen slutade i söndags, det var lite sorgligt. Fast idag fick jag ett roligt samtal, hon jobbar idag och i helgen *jippie* Så vi ska fira lite på fredag, får se om det blir någon öl och lite babbel. =)

I måndags var jag oxå ledig, då slappade jag rejält. Åkte emd syster, hennes sambo och barnen o kollade på kyrkor till dopet, det vart Mattmar kyrka. Sen åkte jag hem, la mig i sängen frmaför tvn och datorn. Gjorde mig en egen bok som jag ska skicka till företaget någon gång så dom får trycka den =) Kikade på Tv och somnade snabbt.

Denna vecka jobbar jag till 18, urs vill redan hem, men det är 3 tim kvar =(

Funderar på att  sluta redan 19 lr. 21 nov, så jag har lite tid på mig innan jag måste flytta ( om nu inte Linus får hyta lgh i 2:a hand). Har juh inte så mycket utgifter ändå i dec. Klarar mig säkerligen på 5000 kr i lön så, sen har jag juh pengar för bilen oxå.
Det är så mycket som ska fixas innan så det kan vara skönt emd 1 mån semester innan man börjar jobba igen. Måste juh hinna säga hejdå till alla och fira lite jul med pappa o domf röst, sen åker jag enr 1 v innan jag åker till Schweiz och firar jul med mamma och lillasyster. =)






Kommer sakna detta ställe, men jag är tillbaka lagom till nästa sommar och fisket i Dammån

Tänk om det händer dig något!

Inatt låg jag och funderade länge och väl på en sak.

Hade tårar i ögonen när jag tänkte på vad jag skulle göra om det hände dig något.

Helt ärligt vet jag inte vad jag skulle göra, tror jag skulle gå under av sorg.  Tänk om det skulle hända och jag aldrig mera skulle få höra din underbara röst, se ditt fina leende och kolla djupt in i dina blåa ögon.

En fruktansvärd tanke, men jag kan inte sluta tänka att det KAN hända. Du kan vara borta imorgon, nästa månad eller nästa år.
Jag är verkligen livrädd för att det ska hända.

Tänk om du skadar dig allvarligt, vad skulle jag göra då? Åka till sjukhuset, ja jag tror jag skulle göra det oavsett vad du, folk och din familj skulle tycka om det. Jag skulle tom lätt åka hem från Schweiz eller vart jag nu än är om det hände dig något.

Om detta inte visar hur mycket du betyder för mig, ja då vet jag inte vad jag ska skriva.

Om du ändå bara kunde förstå hur mycket jag tycker om dig, om du ändå kunde känna likadant, kom och ge mig en kram!!!

Du får mitt hjärta att slå dubbla slag....

Jag kan verkligen inte slita mig ifrån dig, jag försvarar dig hela tiden trots att jag vet att andra har rätt ibland. Du skulle bara veta hur mycket jag försvarar dig, när någon säger nått om dig att du är si och så så säger jag att så är det inte alls. Du betyder så mcyket för mig, jag vill dig inget ont. Vad skulle jag göra om det hände dig något?

Alla ser dig som den där killen som ställer till med saker hela tiden. Han som är kaxig och uppkäftig, han som snor saker, han som busar mm.
JAG ser dig som den där blyga killen som inte alls är så tuff som det verkar,  det är bara ditt yttre skal innerst inne är du den där blyga och trevliga killen, som är rolig och alltid skämtar. Är det den personen som är ditt riktiga jag?

Det går så mycket rykten, folk snackar så jäkla mycket, nu har det börjat snackas om att jag umgås med dig och dina kompisar. Vad fan har folk med det att göra egentligen? Jag umgås med er, det behöver inte betyda att jag är som er....

Är så less just nu, varför måste du anklagas jämt? För allt som händer här? Visst du är inte oskyldig, men alltid så är det dig alla anklagar först. Jag skiter i vilket iaf, så länge du inte gör mig, min familj, min kusin lr. Andréa illa så bryr jag mig inte vilka som drabbas av dina/era dåd.

Jag är kär, hur fan gick det till!? Hur ska jag klara mig utan att se dig på flera månader? Utan att få höra din underbara röst? Inga sms där du vill att vi träffas.... Jag vet inte hur det ska gå till, jag kommer sakna dig något fruktansvärt, kanske mest av alla? Kommer du glömma bort mig? Aldrig tänka på mig?
Jag får drömma mig bort, kolla på bilderna jag har av dig och tänka på sommaren 2008. Ingen sommar kommer bli som denna, aldrig mera! Detta var den bästa sommaren någonsin i mitt liv, jag lärde juh känna DIG!

Jag var deprimerad och ledsen när sommaren började, nu är jag glad men ledsen när jag inser att det aldrig blir VI! Men du har gjort mig lycklig, du har fått mig att inse att livet är rätt härligt ändå, det lilla du har gjort har fått mig på bättre tankar och fått mig att må bra igen.
När jag är ledsen kollar jag på bilden av dig och jag ler, tänker på hur bra du får mig att må. Konstigt nog egentligen, man kan tycka att du borde göra mig ledsen, men du gör mig lycklig.

Vet att det bara är en lek från din sida, jag betyder inget för dig.... 

Inte jag som skrivit denna dikt, och det är en hel del stavfel, men orkar inte rätt dom!



A Wish


I lie on the ground,
and stare into space,
the stairs start to move,
into the shape of your face.


I see you there now,
looking down at me,
with that cute little smile,
that I like to see.


You say "close your eyes",
"tell me what you see",
I see only two people,
just you and me.


We're walking the shoreline,
with our feet getting wet,
the horizon turns pink,
as the sun starts to set.


We make love through the night,
on that white sandy shore,
then I hold you while thinking,
I could´t want nothing more.


Oh I wish I could be,
in that one special place,
as I lie on the ground,
and I stare into space...


- Randy Schutte -


Back to work

Inte har jag sovit bra i helgen heller, så idag var det riktigt jobbigt att kliva upp. Sen är det verkligen piss väder ute, inte alls roligt =(
Snart ska jag boka ny tid för tatuering, dels för att fylla i skuggningen på den jag redan har, sen ska jag göra en ny. Skit söt kommer den bli! Jag och syster ska göra likadan, lr. ja samma figur iaf.
Jag har fått dille på det där med att tatueringar, längtar tom efter nästa =)

Men nu ska jag jobba, lunchen är slut!

Bröllop!!

Japp, i fredags ar det bröllop. Det var trevligt värre, Therese och Anders var jätte fina =).

Fast med lite smärre missöden och missförstånd på hotellet gav oss 350 kr tillbaka för rummet. Duktiga jag lyckades med det. 
Festen varade till kl 02.30 på kvällen, hade trevligt sällskap vid bordet om man bortser från en full jävel. Träffade äen en jobbarkompis åt mina kusiner, han hade ett och annat att berätta om dom =)

Igår var man uppe i stugan, hade Tindra där oxå. Även det var trevligt, drog till kraftis och snackade lite skit. Sen kom Victor, Gurra, Johannen och Micke satt där ännu längre och pratade. Haha, dom tyckte min lilla söta och snälla vovve var farlig för att hon skällde och morrade åt dom ibland.=) Den lilla tuffa VIctor vart rätt ynklig när Tindra skällde, morrade och högg i luften efter hans moped.

Idag åkte råttorna hem till sin gamla ägare igen. Rätt skönt och bli av med dom, men lite tråkigt oxå =( Men där får dom det bra resten av sina liv.

Men nu ska jag gå..
L8ers!

Bröllop

Jopp, imorgon ska man på bröllop. Therese ( min pappas sambos dotter) och Anders gifter sig. Så det ska bli kul, mitt första bröllop där jag är med i kyrkan. Förra året jobbade jag ju på Agneta och Lars bröllop.
Haha, ska sitta bredvid singel killarna på middagen, det kan ju bli lite kul. Det är jag och tre killar som är singlar, haha.

Igår trotsade jag och Sluggo regnet, red lite granna på plan. Gick jätte bra, körde skänkelvikningar, öppna och halter. Min lilla ängel som alltid gör sitt bästa för mig!

Sen hoppade Agneta Akke och det gick riktigt bra det emd, han tog i förfullt och la in små bocksprång efter hindret =)

Men nu ska jag dra.

L8ers!

.......

"Love isn´t easy.
Love isn´t fear.
I love you.
But you don´t care.."


Brustet hjärta

Varför ska det vara så svårt?

It seemed so real and seemed so true.
I was begining to think
That I was in love with you.


But I should of known it was all an act,
That I was just another part.
Just another girl to add
To your list of broken hearts.


I wonder why I still think about you,
I think its because you made me feel
Like I was your special girl.


I thought I was, I thought you cared, and that I was the only one.
But all you wanted to have was just a little fun.


But I will never forget you not matter how hard I try.
I will always remember you in my years to come
Until my eternal good-bye.

~ Melissa Ferreira




Du känns så lång bort, även fast du är så nära



Denna dikt är så jäkla fin......

Fick sms från G inatt, fast såg det inte försen jag vaknade. Vart glad över att bara se det, även fast det inte stod något speciellt. Jag tror jag är kär, så jäkla kär i honom. Åhhh, det går inte att beskriva. När vi satt och pratade i förrgår så kändes allt så bra, vi kan prata med varandra som vanliga kompisar om allt mellan himmel och jord utan att det blir stelt.Jag vill bara vara nära honom, känna hans andedräkt, se hans underbara leende och höra hans underbara skratt.

Jag vet att det inte kommer bli något mellan oss, inte pga åldern utan mer hans sätt att se på mig. Det handlar bara om att ha roligt från hans sida. =(  Jag är ju inte tankeläsare, så jag kan ju inte svära på att det är så här men jag är 99% säker på det. Jag kan inte tala om det för honom heller men det vågar jag inte, är rädd för att mista honom, det lilla jag har.
Känns vemodigt att sommaren snart är slut och jag kommer träffa han mycket mindre trots att vi inte bor långt ifrån varandra och att jag snart drar till Schweiz, då kommer jag inte träffa honom alls på minst 4 mån =(


Njuter av livet och dom sista veckorna av sommaren





Storsjötrollingen 2008



Min älskade och bäste vän Jessica *saknar dig*



Dammån sommaren 2008


L8ers!!!

Semestern

Japp, nu har jag haft 2 v semester och bloggandet har legat på is, har inte haft ork till det.

Åkte ner til mamma och var i stugan i 6 dagar, sen åkte vi upp hit. Jag och Matilda gick på Gla´musik festivalen, tors,fre och lördag. Träffade Sonja där, det var länge sen ( min granne i Hoverberg). Så vi umgicks med henne och hennes lillebrorsa. Gick alldeles för mycket pengar till öl dom dagarna, men det var kul trots att dte var jag o Sonja+ småbarna (lillasyster mfl) och pensionärerna =)

Träffade lite nytt folk, mestadels småbarn i åldern 12-17 år. Vart lite less på Gurras´s kusin som kom fram till mig och frågade vart Gurra var, svarade "inte vet jag, det är nog den sista person jag håller koll på, har fullt upp med att hålla koll på min egen lillasyster". Pucko, hur fan ska jag kunna veta vart han är? Jag har ingen sändare på honom....

Men det var några roliga dagar, så dom åkte hem i tisdags. Vart lite less, vi var in till stan i måndags. Köpte en ny mobil telefon och jag låste upp min gamla så jag kan ha den i Schweiz, skulle testa kameran på den nya mobilen då funkade inte den *grrr* Så går tillbaka till Telia butiken och står ytterligare nästan 1 timma i kö. Fick en ny och åkte hem.
Kommer hem och ska starta den gamla mobilen då jag behövde lite telefonnr från den, ja då är den STENDÖD!!! Fan va less jag vart, så det vart till att åka in till stan igen på tisdagen och stå ytterligare i 40 min i kö, dock så kom killen ut som hjälpte mig i måndags och lät mig gå före alla andra. Tydligen kunde det INTE bero på upplåsningen, men vilket sammanträffande att den skulle dö precis just efter upplåsningen. Så nu är den inne på service *suck* Jävlar om jag inte får tillbaka den, surt iom att jag pröjsade 300 spän + att jag har sms och bilder jag vill ha kvar på den =(

I helgen har jag inte gjort mycket, ridit, slappat och druckit lite öl. Igår var jag och Agneta ute och red. Så skulle vi galoppera på ett ställe där vi ALLTID galopperar, ett 20 tal meter innan vi skulle stanna får jag en stor gren rakt vid ögat och det gick ju inte långsamt så det vart en jävla smäll. Så nu har jag ett fint skrapsår precis vid ögat och en mindre blåtira= snyggt eller inte =)

Igår ( inatt) träffade jag iaf HAN, det var  trevligt värre =P

Men nu börjar man jobba imorgon, längtar inte direkt, vill ha mera semester. Men nu är det bara 4 mån kvar på detta jobba sen är jag "out of here" och då har jag ytterligare 2 v semester innan jag drar till Schweiz, längtar som fan efter att få sluta och dra ner dit!
Hur jag ska ta mig upp imorgon blir ett dilemma, har sovit till 13 varje dag nästan =O

Men nu ska jag kika på film,

L8ers!!!!

Affiliator.com
RSS 2.0
Gratisgodis.se


Student.se
GratisBio.se




Busring.se