Party i Åre

Japp, igår vart det party.
Först åt jag o Verre middag hemma hos henne, fläskfilé med klyftpotatis *mumma*. Så började festandet, vi hann iaf klunka i oss 6 cider + 1 öl var innan syster o hennes sambo kom och plockade upp oss för att ge oss skjuts till Åre.

Väl där besökte vi först Dahlboms, ett trevligt ställe med mycket folk, efter ett tag tänkte vi dra vidare o gick till country men kompå att dom öppnade kl 22, så det vart Dahlboms igen =)
Ledsnade efter ett tag och det vart wersen´s efter ett tag, betalade garderoben och gick o tog oss en öl. Träffade där 2 s-valls pojkar som var bosatta i Sthlm (vart annars) lite slymiga var dom men trevliga.
Sen tänkte vi dra till Country =) flörtade med gardobiären att om vi kom tillbaka till wersen´s så skulle vi få fri garderob. På vägen ut träffade vi på en norsk en trevlig sådan som letade efter sina polare = inte så lätt i Åre. Men v ställde oss i kö till country men för fan 140 kr ville vi inte betala.

Så det vart Dahlboms igen, träffade Johan där en gammal klasskamrat från Hr i Åre.  hahaha men vi ledsnade efter ett tag sådär 30 min så vi gick tillbaka till wersen´s. Vi fick iaf gratis garderob, av snyggingen =)

Så vi tog någon öl o lite drinkar o flörtade med några killar så hamnade vi på dansgolvet. Drack upp det i hade och gick åter igen till Dahlboms (vakterna började känna igen oss) När kl vart halv 2 beslöt vi oss för att dra hem så Verres brorsa hämtade oss okörde oss på någon efterfest.

Väl på efterfesten så bodde en kille med hans bitchiga tjej, så jävla otrevlig va hon.
Verre fårgade Robin varför han ringde så mycket förra helgen, o då kom den där bruden och vart skit arg o sa att hon inte ville att vi skulle vara där. Fine, jag himlade med ögonen åt Verre, då vart hon helt skogstokig o sa " Du för fan himlar inte emd ögonen åt mig, ska jag slå ihjäl dig lr?" =S Så vi drig där ifrån o bjöd in dom till Verre istället..
Senare får inte Verre tag på Fredrik så hon ringer Robin istället då svara bitchen. Verre frågade bara vart dom var då dom skulle komma hem till henne då blir åter ogen bitchen skogstokig o sa " Ringer du Robin igen ska jag fan ta och slå ihjäl dig" hahaha o Verre svarar " åhhhh, va jag är rädd för dig"

det var en rolig kväll iaf, det ska vi göra om men det gick åt mycket pengar o för fulla vart vi, men kul var det iaf.

Julafton

Jopp, igår vard et julafton, fick amssor av julklappar. fick bla

* En bok
* Ett par vinter skor
* Varma strumpor
* Magnet skiva för att sätta upp knivar på
* Ljus 8 st svarta
* Ljusbricka i keramik
* Dansmatta+ spel
* Fotoalbum, på tindra, torkel och mormor mm
* Handdukar
* Pengar 1000 kr
* Trisslott+ cider
* Skålar där det står Mitt o Ditt som är hjärt format

Nu kommer jag inte på någer mer, men ajg avrt jätte nöjd. Massa saker fick jag mer än jag brukar.

Så det var en trevlig kväll igår, satt o spelade Geni o jag o brorsan vann en gång. Spelade oxå med andra ord i söndas där vann vi en gång o Therese o Anders oxå en gång. Pappa o Iris sög på båda spelen =)

åkte även in på morgonen i går till faster för att träffa släkten där. Det var trevligt, synd att man är för gammal nu för att få julklappar av kusinerna =( Har en åldersgräns på 20 år. Men det vart iaf lite mat o gott

Pappa fick oxå reda på att syster är gravid, han kämpae för att inte börja gråta. han avr alldeles tårögd. Pappas första barnbarn samt första barnbanets barn i släkten =)
men nu ska jag ta o kolla på tv lite. Ma höres.


kickout fest

Japp, idag var et sista dagen på jobbet lr. ja har 11 dagars ledighet =)

Idag sa vi adjö till Boxer samt några av våra älskade arbetskamrater som slutar nu iom att Boxer inte finns kvar. Känns lite tråkigt faktiskt att många som man lärt känna inte kommer finnas där den 2 Januari. Kommer kännas VÄLDIGT konstigt att det inte är samma människor. Som tur är stannar iaf Isabell, Jessica och Mia. Utan dom vet jag inte vad jag skulle gjort, skulle nog sagt upp mig!

Men idag var det iaf fest. Först jobbade jag sen skulle jag och Marina hämta upp Mia i Torvalla hade parkerat bilen på ett ställe problemet var att jag inte hittade bilen så vi vart 15 min försenade sen va de världens kö i stan så jag var tvungen o fatta snabba beslut och köra som en dåre. Hämtade Mia sen bar det av till Isabell då dom skulle förfesta, jag var nykter iom att jag skulle hem på natten.

Vi festade och hade kul sen var det dags för den årliga julsångs tävlingen. 3 team sjöng så man inte ens hörde 1 team strippade =S Sen var det vårat team som var helt klart bäst tyckte alla samt juryn då vi VANN tävlingen!!! Vi fick en biljett till baren samt en medalj =) Det var roligt.

Nu är det så att Aspen (mitt team) har vunnit ALLA tävlingar dom haft under ett helt år. Förra julen vann vi 2000 kr samt så har vi vunnit 4 tävlingar till samt att ALLA i teamet klarade bonusen vilket innebar 7500 kr extra i månadens lön för varje person. =) Detta måste tyda på att Aspen är det bästa teamet på hela Boxer under ett helt år, vi har utklassat ALLA. Vi är bäst!!!! =D
Niiii vill va som viii, se ut som viii, går som  viii, viii. Så gick bla våran julsång, den var i djungelboken tema och så jäkla bra vi fick tom resten av Boxer att klappa händerna i takt till låten =)

Åkte hem tidigt lr. ja kl23 då jag dels skulle köra 9 mil samt att jag ska upp kl 9 imorogn för att åka in till stan med grannen. 

Så nu är jag ledit till den 2a jan, ska ta det lugnt och bara slappa och njuta.

image7

 

bäst

Snart är det jul och jag är jäkligt bra måste jag säga på att sälja på jobbet. Igår lyckades jag emd 13 churn och idag med 9 st =) Detta är min 4:e dag på detta nya uppdrag så jag känner mig riktigt stolt. Cheferna berömmer mig som satan =)

Snart är det jul. Längtar. Var och hämtade bilen idag från verkstan så nu har den motorvärmare också.

Imorgon blir det Kickout fest på boxer vi säger adjö till det som varit (boxer) och tra nya tag. Mitt gamla team och jag ska sjunga en julsång =O Jag kan inte ens melodin. De ska vara den där Apans sång men jag får inte ens upp våran låt på denna dator så det skiter sig.
Men det ska iaf bli kul.

Ska vara fyller chaffis på förfesten ska ändå vara nykter då jag ska hem på kvällen sen in till stan igen på lördan med grannen o hennes 2 barn. Så det blir soft.

Fick reda på en bra sak idag, jag får byta team och kommer då tillhöra teamet som min a älskade  gamla boxer människor oxå tillhör, tex Bella, Mia,Hanna och Marina. Det är bra. Dessutom komme rjag, Hanna o Bella sitta vid samma bord. För en gångs skull kommer vi ha bestämda platser. gud så skönt måste jag säga. =)

Komiskt att första dagarna på denna bloggen så hade jag 14 läsare sen sjunker den till 2 sen stiger den till 9 pers osv osv.

Ska nog se lite på Lilla huset på prärien nu. *love*  Älskar verkligen den serien!!

               

Begravning

I söndas åkte jag,pappa och syster ner till Uppsala för att gå på mormors begravning.

På måndagen åkte vi först för att kolla på en ny bil, en lite Ford Ka, Aquarius färg (Aquablå) en 05a fast den är uttagen 06. Gått 2800 mil, ny servad och vinterdäck och splitter nya sommardäck till för 59.000 kr. Slog till och köpte den men dom skulle sätta på vinterdäcken medans vi var på begravningen.

Begravningen var så vacker. Blommorna var helt underbara måste ha varit min 30 st rödarosor som va ihop bundna. Jätte fint var det iaf. Prästens tal var så fint, sjöng lite psalmer. När vi sjöng "Öppna pärleporten" tror den var den då brast jag ut i gråt.Den var så fin. Stor tjöt under hela begravning de var jobbigt. Lillasyster satt bredvid mig men jag hade ingen på andra sidan. Satt o trösta lillasyster hela tiden.

Att gå upp och säga farväl och lägga en blomma var det värsta jag varit med om. Tackade mormor för allt och det sista jag sa var " Jag älskar dig mormor, sovgott!". Ja och lillasyster stod och grät så jag trodde tårarna snart skulle sluta komma. Men de bara fortsattae som en flod.

Efter begravningen åkte vi och åt smörgåstårta samt gräddtårta.

Efter detta var det dags och åka o hämta släpkärran och packa in i den. Fick tvättmaskin och soffa som stått hos mormor samt så tog jag lite små saker sådant man kommer ihåg sen man var liten.

Åkte sen och hämta bilen min, fixade alla papper och sådär. Sen var det klart coh det bar iväg hem till Svenstavik.

Var tvungen och testa nya bilen. Den gick klockrent, pigg och fräsch bil. körde lätt om lastbilar osv på motorvägen. Maxade den till 130km/h på motorvägen. Låg före pappa och syster hela tiden, orka ligga i 50-70km/h. Stannade och fikade lite i min ensamhet köpte en cd skiva, tur var väl det. Massa julsånger.

Syster åkte med mig från Bollnäs, gud va roligt vi hade. Men skämde nog ut ss på macken där vi satt och sjöng till roliga julsånger.
Sen efter Bollnäs skulle vi lyssna på radio, vi vart less på  julsånger då har dom fan inte någon annan radio kanal än P1-4. Så då var vi tvungen o stanna på en mack och köte 2 cd skivor. En med snuskiga låter och en annan med roliga låtar. När vi kom till Rätan då fungerade rix fm igen.

Sen var de hem till pappa och sova.

Är iaf jätte nöjd med mitt val av bil, de är väl inge långfärdsbil men den duger till mitt ändamål. Drog 0,58 på vägen upp. Det är lite opeln frog 0,65-0,75 på landsväg.Nu är den på verktaden men inte för att den är trasigt utan för att det inte finns någon motorvärmare i den och det är ju ett måste annars går det inte.

Imorgon blir det jobbet, tyvärr. Vill inte, men får trösta mig med att dte är bara 3 dagar sen är jag eldig till den 2 Jan, men sen är inte den 21a någon riktig jobb dag utan då är det julfest.

Men nu ska jag kika på tv....



Sovgott mormor!
Vi ses i himlen någon dag

image6

hård helg

jobbat hela helgen och kommer jobba hela veckan oxå.

Ska dock på utbildning imorgon, blä vill inte. Ska gå o prata med min nya TL o höra om jag bara kan få gå 1 dag då jag redan kan systemet och suttit där i 4 mån.

Sovit hos Anders hela veckan nästan. =)

Idag fick jag ett mindre problem emd bilen *pinsamt* Stod på raggar statoil o bilen startade inte. Ringde Anders o han o hans pappa kom. =) Sen när dom kommer då får han i gång bilen *grrr*.. är startmotorn antagligen som de är fel på. Men den startade nu ikväll efter lite smärre gasning.

Fick reda på idag att min älskade Torkel ( en av Tindras valpar) dog en dag. Var helt liv lös på kvällen o på morgonen var han död =(  Trots att han var 10 v, måste varit något fel på honom.... =(

Urs jobbigt o köra hem men de gick bra de med, trots dimma o halka. SKa nog kika på Andra Avenyn nu =)

mormor dog

igår kl 14.20 efter 2 års kamp mot cancern. De känns skönt o veta att nu är hennes kamp över, men de är tråkigt också. Endast 69 år gammal dog hon av lungcancer som sedan spridit sig till hela kroppen.
Mamma, mormors syster o son var där hos mormor. Mamma hade suttit o pratat med henne om att hennes första son Kent och hennes mamma väntade på henne i himlen o att dom hade bakat bullarna som mormor älskade då hade hon dragit en suck sen var de över.

Känns väldigt bra att vi var ner för 2½ v sen och träffade henne. Då var hon fortfarande vid medvetande och kunde hänga med. Bra att sista minnena av henne var fina. Hon var jätte glad över att träffa mig, syster o Tindra (hunden våran). Syster hade inte träffat henne på 3 år, så de kände bra att vi kunde åka ner allihopa. Tack snälla jobebt som gav mig semester med så kort varsel, ibland är de jobb jag ahr bra på sitt sett.

Bara i somras (augusti) mådde hon väldigt "bra" så de känns konstigt att nu är hon borta, våran mormor.
Detta är nog sista bilderna någonsin på mormor, mig o syster. Nog sista bilderna överhuvudtaget på mormor. Vi var tvungen o passa på o knäppa lite kort på henne.

Hon ser så glad ut.
image1

sjuk

Va sjuk tis-tors idag mådde man iaf tillräckligt bra för att masa sig till jobbet. Igår kom Anders o överraskade mig =O. Vart måttligt chockad förväntade mig inte att han skulle komma hit. Men de var gulligt, saknade honom jätte mycket =(

Idag var de jobb, men rätt soft faktiskt =D Får iaf bonus denna månad oxå så än så länge 4000 kr, men nästa månad klarar jag oxå. Så jag får 7500 kr i bonus =D De blir bra de.

Sen fick jag reda på att jag får behålla jobbet iaf. Kommer få ett nytt uppdrag...
Åhh, snart är de jul. HAr inte orkat julpynta något ännu. Räckte med pyntet på jobbet. Sen är de nyår, den blire väl till o fira med syster o Marcus.


Affiliator.com
RSS 2.0
Gratisgodis.se


Student.se
GratisBio.se




Busring.se