Ingen som vill åka och tälta med mig??

Jag vill åka till Orsa/mora och tälta i sommar. Är sååå sugen på att tälta, men ingen vill ju följa med. =(
Finns en jätte fin badstrand där och säkert lite annat man kan hitta på
  =)
Åka över en helg, på fredag efter jobbet är där på MAX 3 tim och dricka öl/cider, bada och bara njuta av sommaren  i 2 nätter. Det skulle vara härligt.

Skulle vara så jäkla roligt och bara göra något. annars får jag väl åka själv, men det är ju inte lika roligt =(


Fredag

Äntligen är veckan slut. Ska bli sååå skönt emd helg. Funderar på om jag ska åka hem till syster ikväll eller ej. Har besluts ångest. Men tror det blir så ändå!

Sen imorgon natt (natten till söndag) kl 00.00 ska jag ut och fiska i Dammån. Det är fiskepremiären då. Första gången i mitt liv som jag lyckats vara ledig den 1 juni lr. så har det varit på en vardag när jag gick i skolan. Så det ska bli kul. Får väl se om det blir någe fiske lr. bara åka runt och kolla lite. är inte så duktig på att flugfiska, haha.

På sönda ska man fira lillkusinen som fyller 5 år (tror jag) =) Har ingen aning om hur gammal hon blir, haha.

Får även reda på i helgen om jag får jobbet eller ej. Är jäkligt uttråkad nu, är less, vill sluta nu. Vara ute i solskenet.

Hmmm, min blogg är rätt värdelös. Händer inte så mycket intressant i mitt liv. Mitt liv består av Äta-Jobba-Äta-Kolla på tv/datorn (fotografera)-Sova. Så håller det på dag efter dag. Förutom på helgen då är det Äta-Göra så lite som möjligt-Äta-Sova.

Jaja, nu ska jag jobba vidare.

L8ers!

Tatuering

Orkade inte redigera föregående inlägg =)

Men här kommer bilden på mästerverket

image45

Tatuering nr 1 gjord idag

Japp kl 10 så satte jag mig i stolen för att göra min första tatuering. Var skit nervös, men märkte att jdet inte gjorde så ont som jag hade förväntat mig att det skulle göra *tur var väl det*
Det kändes lite i början som ett svidande brännsår, tyckte ljudet var värre än själva nålen. Konturerna och skuggningen gjorde ondast  =) I fyllningen var inte så farligt....
Kan säga att det gjorde mer ont efter det att tatueringen var klar. Det svider något fruktansvärt nu. Men vill man vbara fin får man lida pin =)

Men nu sitter den där för alltid. vart så jäkla snyggt, längtar till i kväll när jag kan ta av bandaget och får kolla hur den ser ut på "riktigt".

Kostade 1200 kr, men var helt klart värt det =). Bild kommer imorgon eller ikväll får se om jag orkar knäppa kort senare ikväll.
Nu ska jag få middag av syster och Marcus. Bra att man kan snåla på sin egen mat =P

Men Ma höres!

Helgen

Ja, nu har man avverkat en helg pÅ broken. Gick bra tycker jag iaf, bättre än förväntat. avr ändå 2 år sen jag stod i ett kök och gjorde mat så. Men ack va ont i fötterna jag har efter 20 tim springande, skorna som hund jäveln Tindra käkat på var obehagliga. Men det avr riktigt roligt, och trevliga människor som jobbade där.
Får reda på i slutet av veckan om jag får jobbet eller ej. *hoppas hoppas*

Jag som har *goldfish* minne glömde nyckeln till personal boendet i omklädningsrummet. Åkte tillbaka men då hade alla gått, men fick tag på koden iaf och lyckades hämta nyckeln. Haha, va glömsk man kan vara. Skit fint p-boende var det iaf.

Åhhh, imorgon ska jag tatuera mig. Äntligen efter 3 mån vänte tid är det snart dax. Ska bli kul och se hur de kommer se ut sen och hur folk kommer reagera., hehe.

Hoppas du blir bättre snart! Det var en riktigt våldsam krasch och du hade verkligen änglavakt som överlevde utan allvarliga skador, utan bara mindre "små" skador. Snart är du på benen igen och sommaren kommer nog bli bra för dig trots allt. =)

Nu ska jag jobba lite till...

snart så

åker jag upp till Broken, börjar bli lite nervöst. Men jag vet att jag klarar det och att jag är en duktig kock =)

Så lov att ni håller en tumme nu!

148 dagar kvar =)

wow

kl 16 fick jag min lön. Hejja!!!

Va och käkade pixzza med syster, Marcus (hennes sambo) och Marcus son Robin. Det var trevligt, men mätt var jag.

Åhhh, va nervöst det är. Imorgon gäller det!!!! Lova att ni håller en tumme för mig, vill så jätte gärna ha jobbet. Får jag det inte, kommer jag bli riktigt besviken.

Bara 149 dagar kvar nu =)

Ingen lön

Tydligen har jag jobbar gratis i 1 mån. Fick ingen lön idag, alla andra jobbarkompisar har fått *arg*

Nu är jag såååå jäkla arg så det kokar och man kan verkligen se åskmolnen ovanför huvudet....

Så imorgon blir det till att ringa kl 7,30 och dels sjukanmäla mig, då jag har sååå jäkla ont i huvudet och ryggen, sen ringa och fråga (skälla på dom) vart min lön är!?

Sååååå roligt, jag har räkningar att betala, bilen måste tankas inför helgen mm....

Bara 150 dagar kvar nu =)

151 dagar

just 151 days left now =) Åhhh, av ajg längtar efter vintern och skidåkningen. Vill så gärna till Stryn men ahr inte råd, sen vet man ju inte om ajg får någon semester denna sommar. Får jag jobbet på Broken lär det inte bli mycket ledighet, framförallt inte flera dagar i rad.
Får iaf lite semester över midsommaren sen har jag juh haft 1 v semester i april. Så det ska nog gå.

Funderar på om jag ska fira midsommar emd Maria coh Ellis i Ängskär lr. inte. Måste få mamma till att köra mig dom där 10 milen, vet inte om hon är så pigg på det direkt =S Sen skulle det vara skönt coh bara vara hemma och inte göra något. Vara med lilla Tippen ( hundvalpen mamma och lillasyster köpt från storasyster), mamma och lillasyster, bara slappa. Nä jag ska fundera lite till på det =)

Igår va jag och red i Svensta. Gick så jäkla bra, det avr nog bästa ridlektionen på 7 år. Åhh, cocio är så jäkla underbar. Bästa hästen näst efter Sluggo då.
Körde sluta och öpnna på långsidorna och mellan A o C. Sen körde vi lite förvändgalopp på serpentinbågar, det var lite jobbigt tyckte Cocio, men gick bra 2 ggr av 5 ggr så =)

Vad jag längtar efter detta!!!

null

152 dagar kvar

Only 152 days left now =)

I´m bored, have nothing to do. I´ve watch all the videos on Freeride.se now and also all the photos.

Bur now I´ve to work.

see ya l8ers!

I´m bored

I miss the snow and the skiing! I´m counting down now. It´s just 153 days left. =)

If I´d have the money I´d go to New Zeeland for a month and skiing in July, but I´m perty poor, so I´ve to wait for next summer or I could go to Stryn this summer, it´s cheaper but it still cost perty much =(

But this weekend I´ll work at Broken in Åre as a chef, hopefully I´ll get the job, and I´ll start at the 23th June. So cross one´s fingers for me.

But now I´ve to start working again, I finish work at 5pm, It´s 5 hours left. I can´t wain until then I can go and sleep, hehe.

Please don´t complain about my english =)

See ya!



Ett nytt jobb på G

Nästa helg ska jag provjobba på Broken i Åre som kock. Jag hoppas verkligen jag får jobbet, men ska inte hoppas på för mycket. Hur jag ska lösa det med bostad vet jag inte. Blir till att försöka hitta något fort isf. För jag börjar då den 23e, men ska försöka förhandla till mig den 25e.
Det är åretruntanställning och timanställning, ca 40tim/v. Men jag ska göra mitt bästa nästa helg, jag vet att jag kan och har viljan att lära mig mera.

Så håll en tumme för mig nästa helg, så jag kan få lämna in en uppsägning på mitt nuvarande jobb, gud så skönt det skulle bli att få komma därifrån!

Ridning

I´m to tired to write in english, sorry!

Har ridit idag, red cocio. Åhh, den hästen är underbar. tränade sluta coh öppna, gick jäkligt bra. Hon gick i stadig form hela tiden och verkligen arbetade. Är sååå stolt =)

Nu har jag flörtat lite med pappa och har fått ett stort och dyrt stativ av honom, som visserligen är sedan 80-talet, men knappt använt och skit bra. Stativet är dock lite tungt så man måste veta vart mans ka fota. Men perfekt vid porträtt eller fotning i backen när man vet vart man ska stå. men det var snällt iaf, då slapp jag köpa det iaf =)

Sen har jag även flörtat till mig att pappa ska göra en profissionell och stilren hemsida åt mig, där jag ska lägga upp alla mina foton. Det ska bli kul, nu ska jag bara hitta en extern blixt och en ny lins ( kommer inte på vad det heter) sen har jag nästan allt jag behöver för att fota snygga bilder *jippie*

Nä, men nu måste jag sova, jag är helt död. Mina muskler värker redan, vad ska de då göra imorgon *suck*
=)

L8ers!


Pictures

I went out for a walk with my camera and took some pictures down the lake.

If you want to look at the pictures go to my homepage ecco87.pixbox.se

You can also se pictures from Freeride 2008, and a lot of other pictures.

Have a nice evening,night, morning =)

here we go again

Yesterday I woked up at 8, ohhh my god.I start work at 8, so just jump out of the bed, and I drove as fast I could. Work was ok, perty boring because we didn´t had so much to do.

Today I´m sick, I can´t talk. I lost my voice or something. So I´ve to be home, it´s hard to work if you can´t talk.

Just take it easy, relax. But maybe I´ve to go and makeb some breakfast soon =)

I´ve nothing to do!

Haha, I´m not so good at this. But I´ll try to write in english, if not you can look at the pictures =)

L8ers!

Ensam,ledsen och övergiven

Kopierar från ett annat ställe som jag skrev på, då jag inte orkar skriva nytt....

Har kollat på filmen "a walk to remember". Jag ska aldrig se den igen

Filmen får mig att tänka på hur ensam jag känner mig.... Jag är som Jamie, helt osynlig, jag existerar inte i vissa människors ögon, ingen kan se mig för den jag är

Jag saknar allt det där många andra har, riktiga vänner som finns där i vått och torrt, en pojkvän som älskar mig mm.
Alla mina vänner sviker mig, alla bara går sin väg och struntar i mig.

Jag hade 3 riktig bra vänner, en från min gamla ridskola, en till kompis som betydde allt för mig och sen även min gammla kombo från gymnasiet. Jag saknar dom något fruktansvärt, det var vänner som ställde upp i vått och torrt och dom betyder fortfarande oerhört mycket för mig även om dom kanske inte inser det själva.

Jag vill ha dom där vännerna som man kan prata med allt om, prata gamla minnen, ha roligt tillsammans med. Jag har TVÅ vänner, den ena har jag inte kännt speciellt länge och den andre är en gammal vän som jag lärde känna på gymnasiet. Men vart tog alla mina andra vänner vägen som jag kännt i nästan 10 år?

Men det saknas något, en pojkvän... Det finns en kille som jag verkligen gillar. Han är snygg, vältränad, trevlig, åker skidor och är riktig kvinnotjusare (tyvärr). Han har allt JAG vill ha, både till det yttre och det inre Jag vet att det är helt omöjligt för mig att få honom.
Jag t.om drömmer om honom natt som dag, önskar att det vore vi två. Blir ledsen när jag ser han springa runt med massa andra brudar.

Visst han kanske inte är mycket och ha, men ändå så faller jag för det omöjliga. Det är inte ovanligt när det gäller mig...

Jag har ett jobb jag verkligen inte trivs med. Även där börjar allt gå utför, dom vänner jag hade där behandlar mig som luft. Jag vet inte ens vad jag gjort dom...

Hade jag inte haft skidåkningen och hästarna hade jag nog gått under för länge sen.

Så här liten,ledsen,ensam och övergiven känner jag mig just nu.....
image44

I brist på annat o göra

så blir det detta. But in swedish, I´m tired and don´t care about translation. Haha

Om du inte lägger upp denna texten, kommer du att störta nästa gång du flyger
Ar ju radd for att flyga, sa varfor chansa??

Du har varit i :
[x] Stockholm
[x] Uppsala
[x] Örebro
[x] Göteborg
[x] Malmö
[x] Helsingborg
[x] Jönköping
[x ] Västerås
[x] Umeå
[x] Andra stora städer

Du har varit i :
[ ] USA
[X ] Grekland
[x] Lettland
[ ] Kroatien
[ ] Litauen
[x] Italien
[x] Frankrike
[ ] Island
[x] Irland
[ ] Malta
[x] Spanien
[ ] Portugal
[ ] Egypten
[x] Estland
[x] Cypern
[ ] Belgien
[ ] Nederländerna
[x ] Storbritannien
[x] Österrike
[x ] Tyskland
[ ] Ungern
[x] Finland
[x ] Turkiet
[ ]Thailand
[x] Norge
[x] Danmark
[ ] Tjeckien

Jag har suttit i en bil :
[ ] Aldrig
[ ] Några gånger
[ ] Många gånger
[x] Nästan varje dag

Jag har suttit i en buss :
[ ] Aldrig
[ ] Några gånger
[] Många gånger
[x]Nästan varje dag

Jag har flugit :
[ ] Aldrig
[ ] Mindre än 5 gånger
[ ] Mer än 5 gånger
[ ] Mindre än 10 gånger
[x ] Mer än 10 gånger


Affiliator.com
RSS 2.0
Gratisgodis.se


Student.se
GratisBio.se




Busring.se