Glädje, sorg och tårar...

Har suttit och läst tre otroligt bra bloggar idag som alla har ett sammband till varandra. Så himla sorgligt, men ändå vilken stark tjej hon var, en otroligt fin pojkvän hon hade och en otroligt stark mamma.

Allt denna tjej skrivit har fått mig att inse att livet är väldigt skört och kan förändras väldigt snabbt. Men hon hade en positiv inställning och förmedlade en glädje i sina blogg inlägg trots sin svåra kamp mot smärtorna och cancern, som hon tyvärr inte lyckades besegra utan somnade in den 15 sep 2008.

Hennes pojkväns blogg är även den väldigt fint skriven och dom två verkade vara ett otroligt fint och passande par, han ställde upp och stöttade när hon som mest behövde honom, i kampen mot "den jävla idioten" som hon själv kallade cancern.

Hennes mamma skriver även hon väldigt fina inlägg om sin dotter och kampen mot "idioten", som tyvärr inte gick att besegra.

Dessa bloggar gav mig verkligen en tankeställare, man kanske verkligen ska ta vara på dagen och verkligen bry sig om dom nära och kära man har. Fast jag vet att alla runt omkring mig vet om att jag älskar dom något otroligt och att dom betyder väldigt mycket för mig.

Men läs dessa bloggar, hur svårt det än känns så kommer du le, skratta, gråta och verkligen få dig själv en tankeställare.

Peter  har startat en insamling i riktigt "Maddeanda" hos barncancerfonden. Han/Vi vill att insamlingen ska nå 100.000 kr innan den 16 Dec 2008. Jag har skänkt 100 kr och det kan DU oxå göra.

Gå in här och skänk iaf 20 kr till insamlingen. På bara 13 dagar har insamlingen redan nått 62935 kr, det är inte många kronor kvar. Så hjälp till du med redan idag!

Kära dagbok =)

i fredags syndade jag. Haha nädå. Men kul var det iaf.

Hanna fyllde juh år i Torsdags så hon hade födelseddagsfest i fredags. Åkte till systemet direkt efter jobbet för att handla en present till Hanna, jag skulle ju vara nykter. Från systemet till Frösön tog det 25 min =O

Åkte iaf sen till Hanna fick i mig lite tacos *mums*. Visade sig att Hannas pappa gått i samma klass som min faster,d et var rätt kul. af så började det välla in massa människor en efter en. Mycket trevligt folk var det =) Iaf så kommer det in 4 killar men kollar inte så nog vilka det är, iaf så sätter sig ena kilen bredvid mig och hälsar på marlen (?). haha då inser jag att det är juh R ( har kännt han i många år och strulat fram och tillbaka). Han hade sett mig tidigare men vågade inte hälsa eftersom han inte var säker på att det var jag.

Pratade en hel del och min kära jobbar kompis Maria skulle berätta för R vilken underbar tjej jag är mm. Haha, försökte förklara om och om igen att jag kännt R i 7 år och Maria bara i 1 år, så jag tror han vet vem och hur jag är =P

Fick iaf en sovplats hos Hanna och en vinare, så jag började festa jag med. Efter att ha halsat 3 st stora glas vin mådde jag då inte bra, fick lite bacardi breezer av Maria och jag var på hugget.

Drog ner på krogen med R och en massa andra grabbar. Tänkte dra på O´learys men vart en tur på The rock istället. Hade jäkligt trevligt iaf och vart 2 öl ute. Eftersom jag är rätt luspank så får ajg snåla som fan denna månad....

Han är juh så jäkla go, fick iaf ex:et (som även är Hannas kusin) och hans kompis att köra hem mig o R till Hanna igen. Där avr festen fortfarande igång, men alla la sig vid kl 03-04 förutom Hanna. Som "plågade" mig och R med en jäkla massa musik. Våran trevliga konversation " Men Hanna gå och lägg dig lr. iaf sänk volymen på tvn", Hanan " Men vänta, jag ska bara hitta en låt först!", 2 tim senare så hade Hanna rivit ut ALLA cd skivor dom ägde och ahde över hela golvet och då gick hon äntligen och la sig.

Sov i en soffa med R, kan säga att det avr trångt och jag sov väl 1 tim. Sen satte jag mig i en fotölj och försökte sova där, vilket resulterade i ont i hela kroppen och ytterligare 1 tim sömn. R sov tydligen gott, han sov till kl 10 iaf, tills Helena och jeanette och jag började städa =P

Drog väl hem vid kl 12 och lyckades vara vaken till kl 14, sen sov jag till kl 21 och höll mig vaken igen till kl 23 sen somnade jag för resten av natten =)

Make it happen-Östersund

Igår åktejag, Elin och Jocke in till Östersund för att kolla på Make it happen. Make it happen är ett railjam, där snowboard och skidåkare railar på en box. grymt härlig stämmning och trevligt folk. Hmm, knäppte tydligen 400 bilder under dom 6 tim =O MÅnga bra bilder och många mindre bra bilder. Men kul hade jag, fast i slutet vart det jäkligt kallt.

Urs, insett att en viss person är en idiot i helgen oxå......



 Henrik "E´dollo" Harlaut



 Lill Nicke (12år) som fick tävla mot dom stora grabbarna, Henke Harlaut, Oskar Harlaut mm. =)


Varför ljuger du för mig? Jag vet juh sanningen! Man ser på en gång när du ljuger och det har du nu gjort för mig! Varför? Av vilken anlending?

Paket

Fick en paket avi i måndags, var jätte nyfiken på vad det var eftersom jag inte beställt något. Hämtade iaf nyss ut paketet och det var från TvÅre.
Var med i en fototävling i somras och vann tröst pris, cykelprylar från Scott. Öppnade iaf paketet och där låg det en skit snygg hood tröja, grymt snygg var den. Sen en mindre fin t-shirt, skärp, cykelpump och något vertyg av något slag. Jäkligt nöjd över det iaf, framförallt hood tröjan som ändå kostar runt 6-700 kr i affären. Gratis är gott =)

Är ledig idag lr vad man ska alla det, sjukskriven. Har varit en sväng till syster och bara tagit det lugnt gick en promenad med Tindra och systers bäbis =) Det var skönt. Nu ska jag städa lite och sen kolla på lite mera Everwood. =)

Min nya tröja från Scott, visst är den snygg? =)


Halloj halloj!

Äntligen helg.

Har gjort en helt ny blogg tills jag drar till Schweiz, då jag inte vill att hela min familj och släkt ska läsa denna blogg. Så denna blogg kommer vara mera privat och kommer antagligen lösenordskyddas. Den som vill läsa om min tid nere i Davos/Schweiz kan göra det här , när det väl är dags. Den kommer uppdateras så mycket jag kan ( vilket nog blir varje dag) och där kommer bilder mm läggas upp. Så spar den bland era favoriter så ni inte går miste om roliga saker =D

Ni som vill ha lösenord till den här bloggen, som även den kommer uppdateras varje dag med mera privata saker. Maila mig på [email protected] lr. fråga på msn ( ni som har den) så fixar jag lösenord åt er =)

Helg!

Äntligen!

Helgen kommer lbi rätt rolig =) Ikväll blir det slappa. Sen imorgon ska jag iväg på tävling tillsammans med agneta och Sluggo. Dom ska tävla i precisionskörning och hoppning =) När jag kommer hem drar jag direkt till lina i Nordhallen och ska sova där över natten.
Hon saknade mig så mycket, så skickade jag sms igår och hon ringde upp på en gång och ville att jag skulle komma i helgen. Det ska bli trevligt, snacka lite skit med trevligt sällskap. Tom hennes barn ( 9 och 12 år) frågade och saknade mig, haha.

Nu är det bara 1 tim och 53 min kvar, åhhh vill hem NUUUUUU!!!! Kommer inte sakna detta för fem öre när jag slutar om 2½ mån =) Lr. jo arbetskompisarna resten klarar jag mig utan =P

Ont

Det känns som att jag har brutit nacken! Har hostat så mycket att nacken har tagit stryk. Kan inte svälja lr. hosta för då hugger det till i nacken så jag skriker av smärta =( Lugorna gör ont och armen med =( Nacken känns precis som att det är ett glapp mellan 2 kotor och att det gått av där. Känns som att strupen trycker mot kotorna varje gång jag sväljer och kotorna lossnar ur sitt läge. Haha, skit svårt att förklara. Men ont gör det iaf.

Hostar fortfarande något fruktansvärt mycket så jag kommer inte gå på jobbet imorgon heller. Varannan mening går åt till att hosta och det är inte någe vidare bra på jobbet.

Men nu ska jag kolla på säsong 2 av Everwood. Säsong 1 va juh jäkligt bra så, synd bara att Colin dog =(

Förkyld

japp, då är man förkyld nu då. Har nog feber, känns som att något stort har fastnat i halsen och snorar gör jag med =( Rösten sviker när jag pratar och det gör ont svälja o prata=(

Håller även på  att dö av hunger, "bara" 1½ tim kvar till lunch =(


Suck!!!

Jag vet inte hur jag ska stå ut i ytterligare 3 mån på detta jobb, jag vantrivs något fruktansvärt. min första tanke varje morgon är JAG VILL INTE! Jag orkar verkligen inte med detta. Jag är trött ständigt, mår dåligt både fysiskt och psykiskt, är grinig, äter dåligt,  börjar bli deppad, känner mig stressad JÄMT, minnet börjar svika och koncentrationen är inte på topp och allt detta pga jobbet.
Jag är så fruktansvärt less på detta jobb, det går inte ens att beskriva! Efter första steget på jobbet så vill jag bara åka hem igen och lägga mig.

Jag är less på att sitta i telefon, jag hatar att prata i telefon och är mer lr. mindre telefonrädd för personer jag inte känner, är less på att sitta vid en dator 8 tim/dag. Så fruktansvärt less!!!!

kan någon förklara för mig hur jag ska stå ut under dessa 3 mån?? Jag vet själv inte hur jag ska lyckas, vad fan ska jag göra??????

-----------------------------------

Efter att ha läst lite närmare på internet så är detta rätt läskigt, då det stämmer ALLTdetta in på mig

Symptom på utbrändhet lr. vad man vill kalla det.

* Koncentrationssvårigheter eller minnesstörning

* Påtagligt nedsatt förmåga att hantera krav eller att göra saker under tidspress

* Känslomässig labilitet eller irritabilitet

* Sömnstörning

* Påtaglig kroppslig svaghet eller uttröttbarhet

* Fysiska symtom såsom värk, bröstsmärtor, hjärtklappning, magtarmbesvär, yrsel eller ljudkänslighet.


Affiliator.com
RSS 2.0
Gratisgodis.se


Student.se
GratisBio.se




Busring.se