Tillbaka till verkligligheten igen

Så seg dag på jobbet, ville bara hem och krypa ner i min säng =) Vill inte vara tillbaka till verkligheten igen, jag vill vara i Sthlm och bara njuta av våren och sällskapet *love*

Är uttråkad, logga in någon gång!!!!! *hahaha*

Nä, jag kanske ska göra något vettigt, vad det nu än är.

Kanske drar till Sthlm igen den 18:e april över helgen, om nu M vill att jag kommer ner och att jag får bo hos han =)

Meningslöst blogg inlägg, jag vet.


Hemma igen =(

NU är man hemma igen sedan några minuter tillbaka. Saknar sthlm och en viss person =)

Igår tog jag och Hanna en tur till Norrtälje för att hälsa på Stefan, det var trevligt. Kollade på lite festbilderoch När Stefan och Matte spelade amerikansk fotboll =) Riktigt kul och se faktiskt.
Va bara där några timmar och åkte sen hem igen.
KOllade på lite film och njöt av sista natten i Sthlm =(

Idag klev man upp 9, packade och plockade undan allt. Satte sig i bilen och åkte till Ikea där vart jag och Hanna 1200 kr fattigare VAR. *suck* Dumma Ikea =)
Åkte därifrån vid 12, visade sig att jag glömde glasögonen i Knivsta, jaja jag överlever.

Åkte direkt till Ö-sund stannade bara 2 ggr, en gång för att spolarvätskan tog slut och sen för att köpa en korv =)

Jäklar vad fort jag körde på motorvägen *hahaha* Men det var soft. I sundsvall var det dåligt väder och då ville jag helst av allt vända tillbaka till Sthlm och våren och solen =)

Det var dimmig, haglade/snöade vart annat och dåligt vägunderlag. Men vi överlevde kl halv 6 var vi i Östersund. Lämnade Hanna och åkte o hämtade Grannen + Linus och hans syster. jäklar vad trångt det var men alla överlevde.

Nu sitter jag här och har tråkigt. Hoppas någon trevlig person dyker upp på MSN snart

Party i Sthlm

Japp igår bar det iväg till Sthlm kl 15.50. Startade emd tåget, ja och självklart under påsken ska det vara banarbete så man måste byta i Ulriksdal. Ja vi tog oss iaf till Ulriksdal sen var det bara att följa strömmen till ersättningsbussarna. I en trappa vart det världens kö *suck* Vidare med buss till t-centralen väl där hittade vi Matte och Stefan på en gång =)

Vi tog t-banan till Slussen för att besöka Texas long horn och få lite mat i oss, men väl där var det fullt så vi gick en promenad till nästa ställe =) Beställde in en pitcher med öl och lammfilé *mums* Matte och Stefan var mättare än vad vi var, vi sa det att vi lätt skulle kunna äta lite till =)

Mätta och belåtna var vi och drog vidare till Gröna Jägaren. Beställde billig öl, 24 kr för en 40 cl. Fann oss ett bord och satt och små pratate. Sen kom det en äcklig jugoslav som tydligren hette Stefan (hur sant var det egentligen? han va säkert en gammal kåkfarare, efter lite tänkande kom jag på nu att han sa att han hade suttit inne på Kumla anstalten. Jaja, vi överlevde. Men tydligen drogs alla idioter till oss, en annan kåkfarare med ferrari kom och satte sig vid vårat bord. Det höll på att bli bråk mellan honom och Stefan (juggen).

Matte träffade en gammal jobbar kompis och hans fru, dom var riktigt trevliga. Satt och snackade, helt plösligt säger Anitha, " Ja ni är väl ihop" och pekar på mig och Matte. " Nä, inte direkt vi träffade varandra för 3 tim sen!" =)
Det trodde hon nästan inte på, utan tyckte att vi såg ut att ha varit ihop i " 10 år".. Hahaha, så fel det kan bli. Men tydligen var hon en bra människo kännare och tyckte att vi skulle passa bra ihop och att vi säkert kommer ha barn om ett ½ år =)
Hon trodde även att Stefan och Hanna var ihop. Men där hade hon fel igen. Alla fyra är singlar =)

Vi fick för oss och dra vidare till Kellys, men där kom vi inte in då Hanna var för ung och var tvungen och visa leg. Så vi skildes ifrån Anitha och "Fredde" och drog till Gröna Jägaren igen, men där kom vi inte heller in för Matte var för full. *hahaha' SÅ vi gjorde ett nytt försök på Tuk-Tuk / lr. vad det hette) ja då var det min tur och gå först men då var jag oxå tydlige för full *hahaha*

Så det fick bli Donken istället då vi var pissnödiga. Ja vi beställde självklart lite mat oxå =) Sen satt vi och funderade på vad vi skulle göra. Vi bestämde oss för att ta taxi till Södertälje där Matte bor.

Drack lite whiskey, med kuk formade is bitar =) Dock var alla trötta och vi tänkte sätta på en film men alla ville sova istället. Hahaha, Hanna och stefan fick sova på en stor luftmadrass utan kuddar och med ett täcke.
Jag fick ta den bästa platsen, på andra sidan av Mattes säng =P

Men nu sätter vi PUNKT ens tund och skippar det som hände sen *fniss* =)

Sov väll inte direkt någe vidare,vaknade hela tiden. Matte frös och jag svettades, men inte vill han ha mitt tjocka täcke heller, utan envisades med och ha sitt påslakan.

Vaknade på morgonen, man kände sig inte så fräsch direkt. Matte och Stefan skulle på barnkalas på dagen=)

Vi beslutade oss för att gå till tågstationen vilket tog 45 min. Matte och Stefan tyckte vi var tokiga och föreslog att vi skullle ta taxi... Äh, vi behövde frisk luft, babbla av oss lite samt motion.

Haha, vi vart förvirrade då vi tyckte att pendel borde ligga i centrum, men så var inte fallet. Utan det var bara LÅNGT och gå. Stannade utanför en tattoo butik och skickade sms till Matte, frågade vart vi skulle. Hahaha då hade vi bara 100 m kvar innan vi var framme. Fann en pressbyrå butik köpte lite korv och cola *mums'

Satte oss på ett tåg och hoppades på att det var rätt, men det visade sig att S-tälje var slutstation så det var juh inte så svårt att hitta rätt tåg.....

Lååååånnngg tid tog det innan vi var tillbaka till T-centralen. Käkade på burger king och letade oss fram till ersättningsbussarna. Sen byta till tåg IGEN i Ulriksdal, där tog det 20 min innan tåget gick. Så stackars mamma satt och väntade på oss i Märsta. Ytterligare en låååång tid innan man var framme i Märsta. Sen var det bil sista biten och nu sitter jag här och Hanna kollar på tv =)

Det blir en slapp kväll med chips, cola och en film *skönt*

Bilder från vår resa kommer sen till helgen =)

image27

Guitar hero

Jag rockar på det nu. På loppet av 1 dag kan jag tom klara ALLA låtar på medium nivån. Hahaha, nu sitter hanna och spelar man hör verkliegn hur det piper då hon trycker fel... Sorry gumman men med lite övning kanske det går lita bra för dig =)

Igår var jag coh Hanna i uppsala. Shoppade en foundation och käkade på kina, men ändå kom vi båda två hem nästan 1000 kr fattigare =O Sjukt mycket penagr gick i Uppsala på INGET. Idag har vi emst spelat guitar hero och slappat en hel del. Imorognska man in till sthlm och festa. Där kommer det oxå gå en MASSA pengar.

Mne nu ska jag nog ta och spela lite guitar hero =)

Ma råkes!!!

Knivsta

Nu är vi framme och utvilade efter en resa på 52 mil. Resan gick bra i överlag, lite konstiga skyltar på taoletterna mm dock.

Hanna och jag fick för oss att vi skulle pissa på en STOR okq8 mack i Sundsvall, ja Hanna går först. Hon kommer ut efter att bara kollat vart toaletten avr och står bara och skrattar. Tydligen hade dom en fin skylt där det stod " Signalera till kassan" och sen en knapp =S Det var roligt just då, man måste vara med för att se det roliga... =)

Sen nästa stopp vart då istället en statoil mack, där hade dom iaf en toalett utan några skyltar =) Färden fortsatte till nästa statoil mack i Söderhamn. Eftersom alla jäkla bilar skitat ner in bil var man tvungen och tvätta rutorna, ja det är en historia för sig.

Sen fortsatte färden igen, ner mot knivsta. Lite stopp och massa lastbilar. När kl 00.30 var vi framme i Knivsta för att krypa till kojs.

En rolig resa ner, men det var ltie jobbigt och köra hela vägen =) Men vi hade det trevligt och massa disskutioner.

Vi har dokumenterat hela våran resa ner så det kommer bilder på pixbox sen någon gång och här med =)

Nu ska vi snart dra till ikea och in till stan för att i kväll käka på Dragong ( kina mat) och njuta av ledigheten.

Ha det gött!


Melodifestivalen

Satt uppe hos Eva och drack lite vin och kollade på melodifestivalen. Det var trevligt. =)
Vart lite mer folk än tänkt, hyresgästen son och hans kompis kom ( skit fin var han =) ) Det bara vällde in folk hela kvällen. Mycket prat coh glada miner var det. Fick höra av Eva att hon tyckte bra om mig, ochatt jag var en av hennes bästa vänner *love* Hon är sååååå go, en underbar vän i vått och torrt. Men nu fick det vara slut på festandet, är lite trött och har mycket att uträtta imorgon.


Natti natt!

Dressyrpass

Iom att i måndags fick jag hoppa av hästen pga att hon var halt, så åkte jag återigen denna vecka till svensta för att rida.
Fick rida cocio ett litet halvblodssto som var väldigt frammåt men trevlig och rida. Från början kändes det som, " vad jag gör jag uppe på denna ångvält" men juh längre passet gick dessto trevligare vart hon. Det var mera min smak av häst, en frammåt häst men som man ändå behöver jobba för att hon ska gå i form. Vart helt kär i den hästen, åhh så underbar. Hoppas jag får rida henne på måndag med.

Detta var den bästa ridlektion jag ridit på BRF, sen att dom som red var hmmm. lite oerfarna och inte direkt kunde höger regeln som gäller på spåret =S Man fick liksom sick sacka för vissa höll höger regel andra inte, sen var det massa mer grejor ajg störde mig på. =( Nä,den gruppen skulle jag aldrig rida i, jag håller mig till min dressyr spec grupp, där vi är 2 st MAX 3 st =)

Nä, nu ska jag kika på tv, och sen sova lite....

Byebye



hmm, har inget och göra

Jag har en :
[x] Mamma
[x] Pappa
[x] Styvmamma
[x] Styvpappa
[x] Styvsyskon
[ ] Bror
[x] Syster
[ ] Brorson
[x] Systerdotter
[x] Mobiltelefon
[x] eget badrum
[x] eget rum
[ ] swimmingpool/utebadkar
[ ] Hot tub
[x] gästrum/gäststuga
[x] Dator
[x] TV

TOTAL: 13

[x] en säng
[x] Mer än 4 par skor
[x] Solglasögon
[x] Klocka
[x] mp3spelare/iPod
[x] en fungerande PS2
[ ] Nintendo Wii
[x] Xbox som funkar
[ ] Nintendo 64 som funkar
[ ] Gameboy/ Advance
[ ] Gamecube
[ ] nintendo ds

TOTAL: 7

[ ] Poker-bord
[ ] Basketkorg
[ ] Hockeyspel
[ ] Biljardbord
[ ] pingisbord
[ ] Fooseball (fotbollspel)

TOTAL: 0

[x] Nattduksbord
[x] Stereo på rummet
[x] CD spelare
[ ] Har något klädesplagg från Abercrombie och Fitch eller Hollister/ AE
[x] Dina föräldrar har gett dig kreditkort/atm kort

TOTAL: 3

[x] Jobb/sommar jobb
[ ] Shoppar minst en gång i veckan
[x] har dyr parfym/cologne
[x] AIM/MSN
[x] Kamera/video kamera
[x] Telefon

TOTAL: 5

[x] Skoter/motorcykel/bil/fyrhjuling
[x] Gitarr/trummor/basgitarr
[ ] Piano/Keyboard
[x] något annat instrument
[x] varit på en kryssning
[x] rest utomlands
[ ] haft en personlig tränare
[x] dyra smycken
[x] träffat en kändis

TOTAL: 7

[x] Platt/locktång
[ ] har varit i en slagbur, som är till för baseboll
[x] har 1000 spänn på dig just nu på
[x] kreditkort, debetkort eller bankkort
[x] rest i Europa
[ ] Varit på Hawaii
[ ] Varit i USA
[ ] Varit i Asien
[ ] Varit i Australien
[ ] Varit i Afrika
[ ] Varit i Sydamerika

TOTAL: 4

[x] Föräldrarna har bil
[x] Jet ski/båt
[x] Husbil/vagn
[x] Jag/vi har en bil

TOTAL: 4

[x] Hemmagjord mat nästan varje dag.
[x] suttit i en limo
[ ] suttit i en helikopter
[ ] äger en videokamera
[x] egen laptop
[x] egen dator

TOTAL: 4

TOTAL SUMMA: 33

1-23 = Ghetto-kid
24-33 = Vanlig
34-40 = Bortskämd brat
41+ = Överklassens snobb.


Nä, men det där resultatet tror jag inte på =O Inte är jag någon överklass snobb direkt =O Här kämpar man och gör allt för att få det man vill ha, har inga dyra kläder men massa andra dyra saker =)

Tur att man inte ska lita alltför mycket på det där =P


Det vart

att jag åkte upp till stallet. Dock ade jag problem emd och få ut bilen. En jäkla massa snö och is. Men efter 30 min var jag på väg. Först upp och tankade sen vidare till stallet.

Vad jag har saknat att vara där uppe. Gjorde ordning SLuggo och red sen iväg, då ringer kusinen och frågar om jag ska rida. " Mja, jag är ute nu" jahopp då vart hon lite besviken så hon fick ringa Agneta och höra om hon kunde komma, red tillbaka. Gjorde i ordning Herodes, efter 30 min var vi på väg. Det var rätt härligt väder och pigga hästar. Satt bara och njöt av och vara ute igen på älsklingen. Tog lite trav på hemvägen, fats hästarna ville helst galoppera, vilket vi inte ville.
PÅ hemvägen blåste det ont, vi hade blåsten i ansiktet och kämpade med och hålla hästarna i skritt. Haha, Sluggo var helt dyngsur, men det var en trevlig ridtur.

Ska väl upp imorgon med om det inte är alltför dåligt väder =)

Min lilla älskling ( bortse från buffeln som sitter på) när vi var på väg på våran fjällritt.

image25image26

Australien

Förhoppningsvis kommer min brevvän från Australien hit nästa år, mellan dec-feb. Gud va roligt det skulle vara, oj prata engelska konstant i 3 mån, det akn bli intressant =O Hon är vekrligen en jätte trevlig tjej, och förhoppningsvis kan jag åka över och hälsa på henne någon gång.  Men jag kan juh inte vra ledig i 3 mån, så hon får nog klara sig själv en under dagarna =) Men det kommer finnas så mycket och se för henne här så det är nog det sista problemet.

NU ska hon bara övertala sina föräldrar att hon ska fåen flygbiljett i födelsedags present, det kostar juh MULTUM och flyga hit. Elelr att dom iaf kan bindra med en liten del så får hon försöka hitta pengar på något vis.
Jag hoppas verkligen hon kan komma hit, hon behöver komma bort från sin familj och allt. Nog för att det är långt kvar , nästan ett år,. Men dom har inga lov försen då =S  Men hon ahr något och se fram emot och längta till iaf.

Tänkte åka till stallet, men ahringen bensin i bilen sen är det inte så fint väder... Får se senare, nu längtar jag upp dit. Nä jag tro att jag åker ändå =)


Hjärnskakning

haha, igår kom jag hem på morgonen efter att ha sovit hos syster. Så jag står och pratar med en granne sen ska jag gå in. Då visade de sig vara en skridskobana så jag for och slog i huvudet något fruktansvärt. Trodde först att jag hade krossat skallbenet, för det lät som det. Grannen kom och hjälpte mig att sanda. Kommer ihåg att han blbblade något om broddar och om dom som brukar sanda hos oss. Dom har inte sandat hos mig på flera veckor.

Så jag går in och gör något. inser att jag fått världens minnesförlust kommer inte ihåg vad jag gjort tidgare att jag pratade med pappa o sådär.Så jag ringer pappa och hör vad vi pratat om tidigare berättar att jag ranlat och slagit i huvudet. Så pappa kommer runt 11 till mig, jag la mig och sov. Vet att man inte ska göra det, men jag avr fruktansärt trött, snälla pappa diskade och städa åt mig. Sen vaknar jag 2 timmar senare.

Åker upp till Agneta för att kolla på deras bäbis, som såg ut som en docka, sååån fin var hon.Fick hänga med ut på en liten släd tur. Det var riktigt trevligt. LArs fixade min vindryte torkare och sen ska jag komma upp med en lampa och han ska fixa mitt lyse oxå på bilen.
Snälla Lars! =)

Åkte hem och slappade hela kvällen, somnade väl runt 22 och vaknade redan vid 8 på morgonen. Så idag har grannen varit här en stund, skänkt henne nästan en helt ny garderob med kläder som kom från syster. Så nu blir det en slapp kväll. Sen imorgon ska man träna hoppning, *hur ska det gå* Bara jag inte flyger av, hmmm då får jag väl ytterligare en hjärnskakning coh det är inge vidare bra. Så jag får väl ta det lite lugnt och inte hoppa allt för höga hinder. =)

Haha, en vacker dag kanske man kan hoppa så här höga hinder =)
image23

Affiliator.com
RSS 2.0
Gratisgodis.se


Student.se
GratisBio.se




Busring.se