Idioti!!

 Hur kan dom ens tänka tanken! Läs Här
 
Dessa skolor är väl fungerande och bra skolor. Att flytta 8 och 9:an i Hallen är verkligen idioti. Det är ju nästan halva skolan, hela 40 elever om ska flyttas.
Varför inte ta bort högstadiet på racklöfska? D hade dom sluppit byggt nytt/renoverat efter branden. Flytta alla som bor väster och i Järpen till Duved och dom som bor mot Mörsil till Mörsil och dom som bor i Kvissle, Arvesund, Gärdsta, Månsåsen mm  till Hallen. Samt behålla skolan i Mattmar.

Det är 3 bra skolor och kommunen kommer förlora på att lägga ner dessa skolor. Alla skolskjutsar mm som ska ordnas från alla håll och kanter. Nä, det är rena rama idiotin!

Skulle skolan flyttas från Hallen till Mörsil kan man räkna med att det sa bara "poff" så var alla barnfamiljer i Hallen borta, samma sak gäller det byar som Gärdsta och Arvesund, det kommer säga "poff" rätt fort. Hallen är en underbar liten by med trevliga invånare, det skulle verkligen vara fruktansvärt om skolan mm försvinner här.

Nä, dra ner på alla jäkla byggen som görs i Åre, som dessutom bekostas av Åre kommun. Det byggs bara för att göra dessa Sthlm:are ( alla tursiter) nöjda..... Ta bara järnvägsbron, varför bekostades den av kommunen? Den skulle bekostas av banverket, var för bygga tunneln? Det fungerade bra som det var tidigare, dett var endast för att gynna tursiterna och WC tävlingarna. Det bara byggs och byggs i Åre, snart är den där fina och mysifa fjällbyn borta. Snart kommer det vara en mindre stad på kartan.

Nä, nu är jag sååå irriterad på detta, så jag lägger ner detta skrivande!

Kolla dessa bilder! Är inte denna lilla by Hallen helt underbar?



Kommentarer
Postat av: Josef

Hej, fin blogg och fina ord, grattis!

2008-06-13 @ 12:34:36
URL: http://shirincom.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Affiliator.com
RSS 2.0
Gratisgodis.se

Student.se
GratisBio.se




Busring.se