SAS= Skit bolag!

Hämtade upp Tindra i fredags tillsammans med kusin. Låg bara och latade oss i stugan. på lördagen vart det barnfestivalen i spöregn, körde faktiskt lite agility med Tindra, det tyckte hon var rolig sen var hon verkligen jätte duktig.

Vart ingen kraftis i helgen utan vi harbara latat oss i stugan.

Idag skulle jag och syster hämta lillasyster på flyget vid 16, kl 13,30 ringer mamma och säger att flyget är inställt. Hon blev då ombokad till 18  flyget efter mycket tjat, hon checkar in bagaget och allt, sen åker hon he för att käka. Kommer tillbaka och ska gå ombord planet då får hon reda på att hennes flygbiljett är en stand-by biljett, så hon kom inte emd då.

Syster ringer bokningscentralen som säger att hon är BOKAD på det planet, men då var det redan försent. Kärringen på Service disk är så jävla otrevlig, snäser av en liten 13 åring och är uppkäftig mot henne *ggrrrr*. Mamma pratar med han i inchecknings disken coh han säger att dom har som regel att dom dyra biljetterna går före och dom ombokas först. Vaddå ska dom lämna en 13 årig tjej het ensam på flygplatsen för att hon betalat 500 kr mindre än dom andra, är det rätt?

Syster ringer vår styvsyster som jobbar på SAS bokningscentral, hon säger att är det en stand-by biljett ska det sitta en orange lapp på väskan ( vilket det inte gjorde) samt att dom inte får ändra en redan bokad biljett till en stand-by biljett utan att meddela
Hon får då plats på 22.10 planet, hon kommer dit och mamma går till incheckningsdisken, samma kille som alla andra 3 ggr sitter där och bedyrar att väskan är med dett plan och att det satt en orangelapp på väskan.

Nä syster väl ladar i Östersund ligger redan bagaget på bandet, som inte ens startas. Jo, vad betyder det? Jo, väskan kom med planet som landade kl 19 och ingen orangelapp sitter på väskan. jävla gubbe och ljuga mamma rätt upp i ansiktet.

Det har gått åt så jäkla mycket pengar på denna resa, 120 kr i parkeringsavgifter, resa till o fårn mörsil, 6 resor Knivsta-Arlanda och tillbaka. Jo vad får hon i ersättning 100 jävla spän!!

Det jävligaste är att dom andra som flög med stand-by biljett på 18 flyget fick hjälp av dom i gaten,dom hade sagt " Gå till service disken så får ni ersättning där" Medans Matilda fick ingen som helst hjälp, ingen ersättning och inte ens erbjuden ersättning som dom andra som inte kom med 15 lr. 18 planet. Vad är det för jävla sätt av SAS! Hon särbehandlas pga att hon åker som ungdom och får ingen som helst ersättning.

Jag har själv flugit Arlanda-Östersund, Östersund-Arlanda ca 200 ggr, jag har aldrig varit emd om liknande behandling. Detta var första gången Matilda skulle flyga själv och första gången hon flyger inrikes.

Detta var sista gången, jag, mamma och Matilda bokar biljett hos SAS, aldrig mer!!!



ALDRIG MERA SAS!!

Bara för allt detta så har jag så fruktansvärt ont i huvudet och halsen gör ännu ondare nu, kan man fakturerar SAS för det? haha.

Kommentarer
Postat av: lotta

Men fy vilken jobbig dag för din lillasyster! :/ Man upphör aldrig att förvånas över vad som kan hända. Jag ska också ned till sthlm på torsdag! :) Har sagt upp mig från jobbet nu för flytten, känns sååå sköööönt :D

2008-06-16 @ 13:44:19
URL: http://lottch.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Affiliator.com
RSS 2.0
Gratisgodis.se

Student.se
GratisBio.se




Busring.se