Party i Sthlm

Japp igår bar det iväg till Sthlm kl 15.50. Startade emd tåget, ja och självklart under påsken ska det vara banarbete så man måste byta i Ulriksdal. Ja vi tog oss iaf till Ulriksdal sen var det bara att följa strömmen till ersättningsbussarna. I en trappa vart det världens kö *suck* Vidare med buss till t-centralen väl där hittade vi Matte och Stefan på en gång =)

Vi tog t-banan till Slussen för att besöka Texas long horn och få lite mat i oss, men väl där var det fullt så vi gick en promenad till nästa ställe =) Beställde in en pitcher med öl och lammfilé *mums* Matte och Stefan var mättare än vad vi var, vi sa det att vi lätt skulle kunna äta lite till =)

Mätta och belåtna var vi och drog vidare till Gröna Jägaren. Beställde billig öl, 24 kr för en 40 cl. Fann oss ett bord och satt och små pratate. Sen kom det en äcklig jugoslav som tydligren hette Stefan (hur sant var det egentligen? han va säkert en gammal kåkfarare, efter lite tänkande kom jag på nu att han sa att han hade suttit inne på Kumla anstalten. Jaja, vi överlevde. Men tydligen drogs alla idioter till oss, en annan kåkfarare med ferrari kom och satte sig vid vårat bord. Det höll på att bli bråk mellan honom och Stefan (juggen).

Matte träffade en gammal jobbar kompis och hans fru, dom var riktigt trevliga. Satt och snackade, helt plösligt säger Anitha, " Ja ni är väl ihop" och pekar på mig och Matte. " Nä, inte direkt vi träffade varandra för 3 tim sen!" =)
Det trodde hon nästan inte på, utan tyckte att vi såg ut att ha varit ihop i " 10 år".. Hahaha, så fel det kan bli. Men tydligen var hon en bra människo kännare och tyckte att vi skulle passa bra ihop och att vi säkert kommer ha barn om ett ½ år =)
Hon trodde även att Stefan och Hanna var ihop. Men där hade hon fel igen. Alla fyra är singlar =)

Vi fick för oss och dra vidare till Kellys, men där kom vi inte in då Hanna var för ung och var tvungen och visa leg. Så vi skildes ifrån Anitha och "Fredde" och drog till Gröna Jägaren igen, men där kom vi inte heller in för Matte var för full. *hahaha' SÅ vi gjorde ett nytt försök på Tuk-Tuk / lr. vad det hette) ja då var det min tur och gå först men då var jag oxå tydlige för full *hahaha*

Så det fick bli Donken istället då vi var pissnödiga. Ja vi beställde självklart lite mat oxå =) Sen satt vi och funderade på vad vi skulle göra. Vi bestämde oss för att ta taxi till Södertälje där Matte bor.

Drack lite whiskey, med kuk formade is bitar =) Dock var alla trötta och vi tänkte sätta på en film men alla ville sova istället. Hahaha, Hanna och stefan fick sova på en stor luftmadrass utan kuddar och med ett täcke.
Jag fick ta den bästa platsen, på andra sidan av Mattes säng =P

Men nu sätter vi PUNKT ens tund och skippar det som hände sen *fniss* =)

Sov väll inte direkt någe vidare,vaknade hela tiden. Matte frös och jag svettades, men inte vill han ha mitt tjocka täcke heller, utan envisades med och ha sitt påslakan.

Vaknade på morgonen, man kände sig inte så fräsch direkt. Matte och Stefan skulle på barnkalas på dagen=)

Vi beslutade oss för att gå till tågstationen vilket tog 45 min. Matte och Stefan tyckte vi var tokiga och föreslog att vi skullle ta taxi... Äh, vi behövde frisk luft, babbla av oss lite samt motion.

Haha, vi vart förvirrade då vi tyckte att pendel borde ligga i centrum, men så var inte fallet. Utan det var bara LÅNGT och gå. Stannade utanför en tattoo butik och skickade sms till Matte, frågade vart vi skulle. Hahaha då hade vi bara 100 m kvar innan vi var framme. Fann en pressbyrå butik köpte lite korv och cola *mums'

Satte oss på ett tåg och hoppades på att det var rätt, men det visade sig att S-tälje var slutstation så det var juh inte så svårt att hitta rätt tåg.....

Lååååånnngg tid tog det innan vi var tillbaka till T-centralen. Käkade på burger king och letade oss fram till ersättningsbussarna. Sen byta till tåg IGEN i Ulriksdal, där tog det 20 min innan tåget gick. Så stackars mamma satt och väntade på oss i Märsta. Ytterligare en låååång tid innan man var framme i Märsta. Sen var det bil sista biten och nu sitter jag här och Hanna kollar på tv =)

Det blir en slapp kväll med chips, cola och en film *skönt*

Bilder från vår resa kommer sen till helgen =)

image27

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Affiliator.com
RSS 2.0
Gratisgodis.se

Student.se
GratisBio.se




Busring.se